Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Καλή Λευτεριά . . .Από την...πραγματικότητα (ντόπια και παγκόσμια) αυτών,

που την έφτιαξαν σαν να έχουν, ή μάλλον με ριζωμένο ως δεδομένο μέσα στο κεφάλι τους πως έχουν οι ζωές τους, μεγαλύτερη αξία από τη δική σου. . .

Και σαν ο χαμός σου να είναι μια απλή παράπλευρη απώλεια στη μάχη της επικράτησής τους...

Αυτή είναι η τωρινή, μαύρη, διάχυτη, σιγανή, γλυκόλαλη κι ύπουλη,
Σκλαβιά σου...

Άνθρωπε....   


Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Τί έγινε (ευρω) Κοράκια........?Γουστάρετε να βγούμε  από το ευρώ, τώρα που έχετε καλύψει τον πισινό σας.......................?


Χωρίς να νοιάζεστε για τις "καταστροφικές επιπτώσεις" που ΕΣΕΙΣ λέτε πως θα έχει αυτό για τον ελληνικό λαό...............................?


Για να ξέρω, αν είναι, όσο εσείς θέλετε να βγούμε, εγώ να θέλω ευρώ με χίλια.....................


Ντροπή μου να συμφωνώ μαζί σας........Όσο κι αν δεν με ρώτησε κανείς, ΟΥΤΕ τότε που μου...φόρεσαν το κ...νόμισμά σας, ΟΥΤΕ τί συνέπειες είχε πάνω μου αυτό............. 


Να βγω όποτε είμαι εγώ έτοιμος, όποτε θέλω, και με βολεύει.

Κοράκια. . . . . . . . . . . . . . . 


υγ: Με γεια και το καινούριο...μαγαζάκι στην Φρανκφούρτη..................! Έτσι είναι, άμα πηγαίνουν καλά οι δουλειές μετακομίζουμε σε πιο μεγάλα μαγαζιά..                                          
 


Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Γ ε ρ μ α ν ι α κ ο ί. . . . . .

Αφιερούται...

Εις τας κυβερνήσεις** και εις τα ΜΜΕ των...εταίρων...

Ως ελάχιστη ανταπόδοσις δια τα "Grexit", "Graccident" κλπ...

**Για...δοτική το βλέπω αλλά είπα να μην μπλέξω χειρότερα..!Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Μπούλινγκ..
Μπούλινγκ: Ένα παιχνίδι μπούληδων κατά την διάρκεια του οποίου έχουν την ψευδαίσθηση πως γίνονται άντρες...

Που δεν διαφέρει σε...ανδρισμό από αυτό που ο οπλισμένος απειλεί άοπλο, ή ο σωματώδης απειλεί τον πιο αδύναμο (νομίζοντας μάλιστα πως είναι πιο άντρας από τον οπλισμένο...) γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα επιβληθεί, αλλά την κάνει με ελαφρά μόλις νιώσει κάποιον πιο ισχυρό από αυτόν... 

Ο πραγματικός (ή έστω ο κατ' εμέ) ΑΝΤΡΑΣ όμως, δεν θεωρεί πως κάποιος υστερεί και δεν είναι ισότιμός του, και μάχεται, ώστε να έχουν ΟΛΟΙ τις ίδιες συνθήκες κι ευκαιρίες. Κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για έναν πιο "αδύναμο", είναι για να τον προστατέψει.

Δεν υπάρχει αντιστοιχία: ισχυρός-λιγότερο ισχυρός,  άντρας-λιγότερο άντρας.
Το πρώτο παραπέμπει σε  συμπεριφορά ζώων, κι έχει να κάνει με την εκ του ασφαλούς επίθεση, αυτή πχ του λιονταριού στην αντιλόπη, στην οποία βέβαια ένα άλλο αιλουροειδές, η γάτα, φυσικά κλάνει μαλί για να επιτεθεί λόγω μεγέθους...

Δεν είναι ισχύς η αντρειοσύνη, μα ευθύνη και μάχη στην πρώτη γραμμή. Μάχη και γι αυτόν (κι όχι εναντίον αυτού) που ίσως μπορεί λιγότερο.

Όχι πισώπλατο χτύπημα και κρυψώνα.......Εκτός αν λέγοντας πως διαφέρουμε από τα ζώα, εννοούμε πως ακόμα δεν τα έχουμε...φτάσει, αφού αυτά τουλάχιστον ό,τι κάνουν είναι για την επιβίωση...