Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ανεπίκαιρος...


Και ενώ το Μουνδιάλ μαίνεται εν Άφρικα,


Ο Σαμαράς λέει ότι "έχει προτεραιότητα η ιδεολογική  ταυτότητα της ΝΔ" (δεν μας λέει βέβαια για...ποιόν!!)

Ελλάδα και Σκόπια πάνε για διευθέτηση του ονόματος (αχ ψωροκώσταινα μού `θελες και...βέτο τρομάρα σου!!)

Ο Παπανδρέου λέει πως είναι ανοησίες τα περί "εξόδου μας από την ευρωζώνη και επιστροφής στην δραχμή" (Ας τους βόλευε, και σου έλεγα εγώ για πότε σε πέταγαν όξω!!)

Τα περί μιζών, χορηγιών και αγαθοεργιών τραβούν τον...δρόμο τους,

Η Victoria Beckham δεν θέλει άλλο παιδί (λυσσάξατε πια! Με το ζόρι παιδί η γυναίκα?)

Στην Belinda Carlisle φταίει η...Μαντόνα που της έχει προκαλέσει "δεκάδες στομαχικές διαταραχές". Εδώ μπερδεύεσαι μεταξύ γέλιου και κλάματος...Προφανώς για κάτι τέτοια "εφευρέθηκε" η λέξη "κλαυσίγελως"!!!

Ο σωματοφύλακας της Britney την κατήγγειλε για...σεξουαλική παρενόχληση (!!!!!!!!) και κατέθεσε και αγωγή... Σκέψου να τον άφηνε και...έγκυο!(πως σε...καταντάει ο παράς!!!)

κλπ κλπ κλπ 

..."ένα βράδυ που το φεγγάρι δεν βγήκε
                             τα σύννεφα χαμηλώσαν
                                     και η βρόχα έπιπτε ράι θρού"... (Ζαμπέτας ο τρισμέγιστος)

4 σχόλια:

  1. Είτε απο χαρά μετά το σημερινό αποτέλεσμα του Όθωνα (χωρίς την Αμαλία, όχι ο Καραγκούνης δεν της μοιάζει)είτε απο λύπη, να μελετήσεις την σημερινή ανάρτηση για το νερό και την ρύπανση. Είναι βέβαια πολλά (τί χαρά, τι χαρά θα σε παιδέψω), αλλά αν δεν έχεις ενημέρωση γιά κάποια θέματα, κάνε υπομονή, δείξε ευγένεια και μετά βρίσε με ελεύθερα.
    Καλή μελέτη.(Το κείμενο εννοώ, όχι την Ελεώ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Αντώνιε! Πάμε για την κούπα! Η Αργεντινή μια...χαψιά θα γίνει!!
    Ε, και κάποιοι άλλοι, παρακαλάνε να κρατήσει για πολύ η εθνική και να παρατείνει επί πολύ τη χαρά του "λαουτζίκου" ώστε να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν διάφορες "διευθετήσεις" ερήμην του...
    "Τρέχουν" πολλά θεματάκια...Ας είναι.
    Θα τη μελετήσω την ανάρτησή σου φίλε μου,ελπίζω αύριο, μόλις βρω λίγο χρόνο από κάτι τρεχαματάκια.
    Χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BloG-_o_-SatIRuS να σε πώ κάτι;
    Ο Τζώρτζ να μην ξεχάσει ποτέ πως η εποχή της δραχμούλας, ήταν η χρυσή εποχή για το Γκρίς, αν συγκρίνουμε το σήμερα. Πάντως μου άρεσε πολύ κάτι που είπε ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ο τρισδιπλάσιος.
    "Ο Γιωργάκης κάνει ότι μπορεί. Και αυτό είναι που με ανησυχεί ρε παιδιά. Ο άνθρωπος αυτός, έχει πάντοτε ένα πρόβλημα για κάθε λύση.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΑΤΟΝ, με την ευκαιρίαπου μου δίνεις θέλω να γράψω κάποιες σκέψεις μου για την δραχμή και το ευρώ: Με την δραχμή, ήταν εξοικειωμένος ο κοσμάκης σε σχέση με το τί "δύναμη" είχε μέσα στην τσέπη του, ανά πάσα στιγμή. Ετσι μπορούσε να ελέγχει και την παραμικρή αύξηση ή μείωση της αγοραστικής του δύναμης! Μέχρι λοιπόν να εξοικειωθεί με το ευρώ (και δεν μιλάμε για το να μάθει να μετράει σωστά, και να αντιστοιχίζει ευρώ-δραχμή, κάτι που το πετύχαμε σχετικά εύκολα όπως λέγανε και κάτι...χαρούμενα ρεπορτάζ!) και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τί ακριβώς μπορεί να κάνει και τι αγοραστική δύναμη έχει με το νέο νόμισμα, του...ξέφυγε η κατάσταση από τα χέρια του και βρέθηκε προ τετελεσμένων..! Ολοι ξέρανε πχ ότι 3000 είναι "ίσον" με 1000000 παλιές δραχμές. Το τί έκανες με 1000000 δρχ ήταν σχεδόν μηχανικά αποτυπωμένο στο μυαλό μας. Οταν το πετύχαμε αυτό και με τα 3000 ευρώ (αν και όσοι το πετύχαμε), τότε πια τα 3000 δεν είχαν καμμία σχέση με την αγοραστική δύναμη του 1000000δρχ!!! Μιλάμε για το Colpo Grosso!!! Ανθρωποι πρώην "υψηλόμισθοι" (επί δρχ.) έγιναν χαμηλόμισθοι φουκαράδες, προσφέροντας όμως την ίδια παραγωγή εργασίας..!!
    Και αφού η παραγόμενη εργασία είναι ίδια, δεν μπορεί να μην παράγεται και κέρδος. Και το κέρδος κάπου "πάει". Και αφού στον εργαζόμενο δεν πάει, τότε κάπου αλλού πάει..!!
    Οσο για το...πρόβλημα της λύσης που λέει κι ο Χάρρυ Κλυν, όλοι έχουν κι από ένα φτάνει να μην είναι..δικό τους!!
    Ευχαριστώ για το πέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή