Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αφιερωμένο... (Σ)EΞ...αιρετικά


Την παρακάτω είδηση  την αφιερώνω (με όλη μου την ειρωνική διάθεση, και όση..."εκδικητικότητα"  γίνεται χεχεχε!!!), σε όλους εσάς που πιστεύετε πως όλα είναι τόοοοσο..."αγγελικά πλασμένα" (ειδικότερα σε εσάς που σας βολεύει να το πιστεύουμε!!), σε τέτοιο βαθμό  ώστε οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη τον κατηγορείτε ως συνομωσιολόγο ή συνομωσιομανή προσπαθώντας να αχρηστεύσετε τα επιχειρήματά του ταυτίζοντάς τον εσκεμμένα με διάφορους γραφικούς ή και ψυχοπαθείς...

Ο Ομπάμα, λέει, ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της Γουατεμάλας επειδή στην δεκαετία του `40, χάριν ιατρικών ερευνών, μολύναν κατοίκους της χώρας με ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ μεταδιδόμενα νοσήματα!!!!!!!!


Σας το αφιερώνω λοιπόν, χρυσά μου...

Εδώ!!!

Και Εδώ!!!

Υγ.: Πολύ...συμπαθητικός τύπος ο Ομπάμα τελικά....
 

4 σχόλια:

  1. Και πόσα άλλα ακόμα
    που δεν ξέρουμε και ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ.....
    Την καλησπέρα μου
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. D.Angel όχι "ίσως" σίγουρα δεν θα μάθουμε ποτέ...
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Γουατεμάλα τα σεξουαλικά πειράματα, (από πειραματόζωα στην Αφρική δεν λένε πως ξέφυγε το AIDS?),στο Ιράκ και στη Γιουγκοσλαβία το απεμπλουτισμένο, στην Ελλάδα τα οικονομικά και δεν ξέρω τι άλλο και σύ γιατί ανησυχείς? Αφού τα δημοσιογραφικά που γίνονται και αυτά στην χώρα σου δεν σε αγγίζουν (συμμετέχουν από Όλγα και πάνω),ακολούθησε τη συμβουλή του βιασμού. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aντώνη τώρα πήρα είδηση το σχόλιό σου!!! Καλά πάω!! Μάλλον φταίνε τα θαμπά γράμματα στην λέξη "σχόλια" κάτω από την ανάρτηση και δεν πρόσεξα πως είχε προστεθεί κι άλλο!!!
    Επί του θέματος τώρα. Με αγγίζουν κι αυτά που λες αλλά αναφέρθηκα σε αυτό διότι υπήρξε ΔΗΜΟΣΙΑ "συγγνώμη" (άρα απόδειξη για την ύπαρξη του πειράματος). Το οποίο απλά, απλούστατα, σημαίνει πως όποιος θέλει να σου πουλήσει εξυπνάδες δεν μπορεί αφού έχει μπουκώσει το...αχλάδι!! Τώρα για τα οικονομικά στην Ελλάδα πιστεύω να σε κάλυψα (!!!) με την τελευταία ανάρτησή μου αν και όταν την έκανα δεν είχα δει το σχόλιό σου.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή