Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ή κέρδισα ή...Έχασαν..!!!


Το ΠΑΣΟΚ εισέπραξε την δυσαρέσκεια του κόσμου για το κυβερνητικό του έργο, η ΝΔ δεν κατάφερε να πιάσει σεβαστό ποσοστό και να πείσει τον κόσμο, η αριστερά και το ΛΑΟΣ δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να ωφεληθούν από τις απώλειες των "μεγάλων",  ο πρωθυπουργός λέει πως το κόμμα του βγήκε πρώτο και άρα έχει την συγκατάθεση του λαού και δεν χρειάζονται πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ο Σαμαράς χαίρεται επειδή μείωσε την μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ μέσα σε ένα μόλις χρόνο από την συντριπτική ήττα, η αριστερά δηλώνει ικανοποίηση για το χαστούκι που έφαγε ο δικομματισμός, και για την δική της ισχυροποίηση, το ΛΑΟΣ  λέει ότι νιώθει την δύναμη που του δίνει ο κόσμος για να συνεχίσει  την πορεία και το έργο του.................


Ολοι κέρδισαν τον αντίπαλό τους, ο οποίος αντίπαλός τους κέρδισε όλους τους αντιπάλους του και, φυσικά, και τους αντιπάλους που νόμιζαν πως τον είχαν κερδίσει αλλά τελικά... έχασαν από αυτόν για τον οποίον αυτοί λένε πως έχασε από αυτούς, αλλά αυτός λέει πως έχασαν όλοι οι άλλοι, και οι άλλοι λένε πως χάσανε όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι επιμένουν πως κέρδισαν μόνο οι ίδιοι, και χάσανε μόνο όλοι οι άλλοι..;!?!@^*(:)\


 @#%!#@^$^!$#@%^#%^!$#@^@%^

Αρμεγε και κούρευε,
                  Χέζε και δερμάτιαζε.

Ταρατατάμ ταρατατάμ
Και ξανά προς την δόξα τραβάμ'...
   
Χωρίς καθόλου μα καθόλου να...ξαποσταίνουμε..!                    

12 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβώς!
    Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι έγινε
    η ξανθιά! Ποιός κέρδισε, τί έγινε
    αν θα ξαναέχουμε εκλογές κλπ
    δεν κατάλαβα Χριστό!
    Νομίζω όμως πως δεν έχασα κ τπτ ε;;;;
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, με συγχωρείς δηλαδή, αλλά δεν έχεις ακούσει και από άλλες φορές που λένε:
    «Νίκησε η Δημοκρατία, κέρδισε η Τοπική Αυτοδιοίκηση»? Έ, τώρα κέρδισε και ο Καλλικράτης, αν και αυτός από την αρχαιότητα πάντα κερδισμένος έβγαινε αφού ήταν εργολάβος και όπου Δημόσιο έργο παρών με μελετητή τον Ικτίνο!!! Από τότε ρε γμτ οι κατασκευαστικές τα παίρνανε!!!
    Στα καθ’ ημάς τώρα: Η ευχή σου φίλε μου ήταν καταπληκτική και καταλυτική!!! «Άντε και καλός Νομάρχης» δηλαδή αφού οι Νομαρχίες καταργηθήκανε, «άντε και καλό τίποτα»!!!Τελικά εγώ φταίω που έβγαζα τα μάτια μου να σε ξεστραβώσω στα τυροκομικά σου!!!
    Είναι όμως αξιοθαύμαστη η αγαστή συνεργασία σου με τους πατριώτες μου οι οποίοι ως φανατικοί SatIRo-αναγνώστες και πειθήνια όργανα της πλουτοκρατίας και του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, υπακούσανε στην προτροπή σου και με μαυρίσανε, ευτυχώς όχι στο ξύλο !!!
    Οπότε μέσα σε λίγες ώρες μια λαμπρή καριέρα (μπούχαχαχα), ενός πολλά υποσχόμενου αυτοδιοικητικού συμβούλου (ξανα μπούχαχαχα), έκλεισε πριν καν ανοίξει!!! Σάτυρε !!!
    Μεταξύ μας τώρα, με τα ελάχιστα που πρόλαβα να αποκομίσω, ΕΥΤΥΧΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SatIRuS
    Καλώς σε βρήκα.. και τέτοια που λέμε συνήθως :))
    Τι παει να πεί δερμάτιαζε?? ( δεμάτιαζε το ξέρω!!)

    @Αντώνη σε μαύρισαν?? Πόσο λυπάμαι !!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :((((( :(((((( :(((((((
    Μη στεναχωριέσαι..έτσι είναι η άτιμη κοινωνία που άλλες λαμπρές καριέρες τις ανεβάζει και αλλες τις στέλνει στα τάρταρα!
    Χμ!χμ! εγώ βέβαια μόνο τον Ικτίνο ήξερα..
    Λές τον άλλον να τον έβαλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να τον έβγαλαν στην επικαιρότητα τώρα?? (Ωχού! ξέρω θα μου πείς να πάω διαβάσω! Ε! δεν θέλω ρε e-φίλε!θα μας κάνετε και κουμάντο τι θα κάνουμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. D.Angel, δεν το πιστεύω πως δεν κατάλαβες ποιός κέρδισε!!! Μα είναι τόσο απλό: Κέρδισαν όλοι!!!!!!!
    Βέβαια! Αμα ακούσεις τις δηλώσεις όλων μετά τις εκλογές αυτό καταλαβαίνεις!! Χαχαχαχα! Παγκόσμια πρωτοτυπία!! Εδώ πάντα κερδίζουν όλοι, απλά κάποιοι κερδίζουν πιο πολύ από τους άλλους!! Πολύ γέλιο λέμε!! Και (ναι!!!) θα έχει και την άλλη Κυριακή γέλιο!! Χεχε! Γι αυτό μην λες πως δεν έχασες τίποτα!!!
    Καλησπέρες!

    Αντώνη η ευχή που σου είχα δώσει είναι ανάλογη της...ενημέρωσης που είχα για τις "Καλλικρατικές" εκλογές!!!! Νόμιζα πως θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν Νομάρχες στις περιφέρειες!!! Να χαίρεσαι φίλε μου που δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχεις σε τέτοιες φάσεις!! Θα έβλεπες και θα μάθαινες πράγματα, που θα αηδίαζες ακόμα περισσότερο!!! Είμαι σίγουρος!!! Πίστεψέ με δεν αξίζει τον χρόνο σου ο οποίος, όπως θα γνωρίζεις άλλωστε, είναι πολύτιμος!!
    Αλήθεια πώς δεν το σκέφτηκα? Κέρδισαν όλοι ΚΑΙ η...δημοκρατία!!!!!
    Καλησπέρες!

    ελίτσα καλώς ήρθες!
    Λοιπόν: "Αρμέγω", και "κουρεύω" ξέρεις φαντάζομαι πως σχετίζονται με κτηνοτροφία, πρόβατα κλπ. Στα μέρη μου, ίσως και αλλού βέβαια, φτιάχνανε παλιά ένα είδος τυριού το οποίο αφού το έφτιαχναν, το έβαζαν να ωριμάσει αλλά και να διατηρηθεί μέσα σε δέρμα κατσικίσιο (κατσικίσιο και το τυρί). Το τυρί λέγεται "δερματίσιο" και έχει ένα απίστευτο άρωμα και γεύση. Κυριολεκτικά λοιπόν το δερμάτιασμα πρέπει να εννοεί αυτήν την πράξη, του να βάζεις δηλ.το τυρί στο δέρμα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Μόνο που σε αυτήν την φράση εννοείται ότι δεν βάζεις τυρί μέσα!!!!
    Μεταφορικά τώρα, αυτή η φράση χρησιμοποιείται στα μέρη μου (ίσως και αλλού), με την ίδια έννοια που λέμε "άλλα αντί άλλων", για να περιγράψει τις ασυναρτησίες, ή και τις πράξεις που γίνονται χωρίς σκέψη, προγραμματισμό, το "χύμα" που λέμε, που δεν βγάζει ο άλλος άκρη!!!
    Ελπίζω να σε κάλυψα!!
    Όσο για τον Ικτίνο, μάλλον δεν θα τους έδωσε μίζα γι αυτό έδωσαν το όνομα του Καλλικράτη, που μάλλον...τους έδωσε!!!!
    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΩΝΗ
    Μας κάνεις πλάκα..
    Βγήκες άκουσα δεύτερος...
    Μας το κρατούσες για έκπληξη???
    Αντε ρε! κουτό!
    Σού εύχομαι καλές εκπλήξεις.. Καλλικρατικέ Αρχοντα!! Γιατί θα τις έχεις..αλλά μην πέσεις απ τα σύννεφα..

    ΥΓ και φτιάξε ένα blog να τα λέμε!!
    αλλά θα μου πείς... εσύ τώρα!! σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ2ο
    Και βέβαια χάρηκα..μην αρχίσεις τις μπηχτές πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και δεν είναι ωραίο να καταχράσαι σελίδα τρίτου, φίλε μου S-N δεν μπορώ παρά να σου ζητήσω συγγνώμη για την «καημένη» ελίτσα που τον τελευταίο καιρό είναι πυρέσσουσα (!!!).
    Εξ ής και οι ανύπαρκτες Καλλικρατοεπιτυχίες μου (!!!) .
    Αλήθεια ελίτσα ποιος ρίχνει μπηχτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή Αντώνη τα περί εκλογικών σου επιτυχιών οφείλονται σε διαδόσεις;!!
    Άντε κι άρχισα να...ανησυχώ!!!
    Και να μην "ακούσω" ξανά για "κατάχρηση της σελίδας τρίτου" (αν με αυτό εννοείς τον σχολιασμό σου στην σελίδα μου).
    Η παρέμβασή σας σε ό,τι γράφω, ή απλά ένα σχόλιο έστω με ένα "γεια" είναι μεγάλη μου χαρά, όσες φορές κι αν συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαδόσεις φίλε μου, διαδόσεις στα όρια συκοφαντικής δυσφήμισης λόγω κεκτημένης ταχύτητας άρα θολωμένης και ανολοκλήρωτης ανάγνωσης δεδομένων από τους συκοφάντες(!!!).
    Να μην ανησυχείς λοιπόν. Να εύχεσαι αντίθετα να ευοδωθούν οι συντακτικές(!!!) προσπάθειες, επειδή έτσι θα έχω χρόνο συνομιλιών, χειρωνακτικών απασχολήσεων και πειραματισμών σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων.
    Και ορκίζομαι ότι δεν θα ξαναζητήσω συγγνώμη για κανένα λόγο ή άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα SatIRus
    Σ ευχαριστώ πολύ γιατί ένιωσα τόσο άσχημα και άκουσα και τα έξ αμάξης από μερικούς περίεργους ,μου διαφεύγει το όνομα τώρα.. και όπως είδες έτρεξαν να ζητήσουν συγνώνη για μένα..
    Με είπαν όπως είδες και καημένη και τα λοιπά και τα λοιπά αλλά ετσι κάνουν αυτοί άμα χάνουν στις εκλογές..
    Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να μιλήσω ελεύθερα.
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελίτσα, Αντώνη, ελπίζω να είναι στα πλαίσια του χιούμορ η... "αντιπαράθεσή" σας (που ταιριάζει και στην σελίδα!!!) και να μην πρόκειται για καυγά!!! Χαχα!
    ελίτσα πάντα ελεύθερα να μιλάς!! Ισως δεν έχεις δει τι...ομηρικούς καυγάδες έχουμε ρίξει με τον Αντώνη εδώ μέσα (σε πλαίσιο χιουμοριστικό βέβαια)!!!
    Αντώνη οι "συντακτικές προσπάθειες" υπονοούν πως κάτι...ετοιμάζεις!!
    Περιμένω λοιπόν. Και εύχομαι να "ευοδωθούν οι προσπάθειές" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα φίλε μου. Ως άριστα γιγνώσκεις, τα του δεκάτου αγγελικού τάγματος μέλη εργασίαν ούκ έχοντα……..!!! Εν τούτοις, έσο βέβαιος ως προς την «πειρακτικήν» αμφοτέρων διάθεσιν!!!
    Ο όρος συντακτικές προσπάθειες ήταν άστοχος και νομίζω σε παρέσυρα σε λάθος σκέψη. Επειδή όμως σου αρέσουν οι γρίφοι, κράτα τον όρο αντικαθιστώντας συνεχόμενα σύμφωνα με ένα διπλό με παράλληλη προσθήκη φωνήεντος. Αν και τώρα δεν κατάλαβες (και είναι πανεύκολο), θα σου εξηγήσω σε επόμενη επικοινωνία. Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή