Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μήπως έχετε...Φαγούρα..?





Αν αισθάνεστε έντονη...φαγούρα,

Σας προτείνω...αυτό!


Σε περίπτωση που η φαγούρα δεν υποχωρεί,


                                ε, τότε σας προτείνω αυτό:
 ...για πιο σίγουρα αποτελέσματα...


4 σχόλια:

  1. Bασικά καλημέρα ! Πώς πάμε από μωρο ξενύχτια? Συμμετέχουμε ως ευγενείς και αξιοσέβαστοι με επίγνωση ότι η αϋπνίας ευθύνη βαρύνει αμφοτέρους τους συζύγους, ή αντροκυττάζουμε απαξιωτικά δίνοντας εντολές? Δεν μοιάζεις πάντως να ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, αν και σάτυρος.
    Αν βέβαια η κατάσταση είναι ακόμη υπό έλεγχο, υπομονή. Που θα πάει, θα αρχίσουν να ξεμυτάνε τα πρώτα μασελοτεμαχίδια !!! (Με καλή καρδιά σε πειράζω φίλε, ούτε κατά διάνοια χαιρέκακκος).
    Στα υπόλοιπα τώρα (με κίνδυνο να κάνω γκάφα επειδή η πρώτη εικόνα δεν ανοίγει και δεν ξέρω τι δείχνει). Μερικοί, πολλά αρσενικοί όμως, προτείνουν ως κατάλληλο εργαλείο τον κασμά!!! Για πιο λεπτεπίλεπτους υπάρχει και το ξυστρί που χρησιμοποιούν στα άλογα και τα μουλάρια μετά τη δουλειά. Μήπως όμως θα έπρεπε να ερωτηθεί ως πιο κατάλληλος ο κ. αντιπρόεδρος? Δεν μπορεί, κάποια ιδέα θα έχει. Ή η τρίς διορισθείσα αντιπροεδροκόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σας μέρα Σάτυρε και σία
    Αμ είπα κι εγώ..τόσο αστραφτερά χαμόγελα??

    Πρός σια
    Καλά έκανε και δεν σου άνοιξε η σελίδα..γιατί αν την σχολίαζες τι καζούρα ειχε να πέσει ουτε που περνα απ το μυαλό σου..γκούχ! γκούχ!
    Τα σέβη μου
    (Η στρίγγλα της γειτονιάς σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά καλησπέρα σας!
    Χα χα χα χα χα
    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντώνη, συμμετέχουμε γενικώς. Εχουμε και τους κολικούς τελευταία οπότε είμαστε ήδη τα πάνω κάτω προτού σκάσουν τα...μασελοτεμαχίδια!
    Αφού δεν σου ανοίγει η πρώτη σελίδα πληροφοριακά σου λέω πως η είδηση που φιλοξενεί, ισοδυναμεί με το τέλειο...ξυστήρι ή θα μπορούσε να αποτελεί το καλύτερο...συνοδευτικό κατά την διάρκεια του ξυσίματος!!!
    Καλησπέρα.

    ελίτσα έλα ντε! Τόσο αστραφτερά??
    Καλησπέρα.

    D.Angel πάντα έχω...σοβαρές ειδήσεις, χαχα!
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή