Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το...Εργασιόμετρο, οι Μ@@κες, και η...Γιαγιά.!








Εκτός από αυτούς που συμμετέχουν σε ενημερωτικές εκπομπές έχοντας μια αξιοπρεπή παρουσία, και άλλους με πολύ χρήσιμες πληροφορίες που βοηθούν το κοινό, που σε αυτή την μαγική χώρα καταφεύγει στις...εκπομπές για να βρει λύσεις που θα έπρεπε άλλοι, αρμόδιοι, να του παρέχουν,
 

υπάρχουν και κάποιοι...τηλεμαϊντανοειδήμονες με ειδίκευση στην...κρισολογία (και επέκταση στην παπαρολογία...), οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές σε...εργασιακό τους χώρο, με την συνεχή (σχεδόν βαρετή) παρουσία τους εκεί ως προσκεκλημένοι, και δηλώνουν (από το στούντιο βεβαίως!):


"Υπάρχει και μια μειοψηφία η οποία μοχθεί, εργάζεται σκληρά. Δεν πρέπει να λέμε πως όλοι οι Έλληνες δεν δουλεύουν"...!!


Ωωωω!!! Τί...γενναιόδωροι..!!


Αλήθεια, μιας και έχουν στην κατοχή τους το...εργασιόμετρο
δεν μας λένε: 

Πού ακριβώς τοποθετούν τους εαυτούς τους??

Στην...μειοψηφία?  Στην...πλειοψηφία?? Στις...εξαιρέσεις?? Ή στο..."(δεν) ξέρω/δεν απαντώ"???


Μια γιαγιά πριν κάμποσα χρόνια, που δεν ήξερε πώς ακριβώς λειτουργεί η τηλεόραση, παρακολουθούσε ένα σήριαλ, και αγανακτισμένη, που για κάποια δολοφονία είχαν συλλάβει λάθος άνθρωπο και ετοιμάζονταν να τον καταδικάσουν, αποφάσισε πριν αρχίσει το επόμενο επεισόδιο, να γράψει ένα σημείωμα στο οποίο ενημέρωνε για το ποιός ήταν ο πραγματικός δολοφόνος, και το κόλλησε στην οθόνη της τηλεόρασης, με την γραμμένη πλευρά προς τα μέσα για να το...δουν οι πρωταγωνιστές..!!


Φαντάσου τώρα αυτή η γιαγιά να έβλεπε αυτούς τους τηλεχασομέρηδες να μιλάνε περί...εργασίας (δεν συζητάμε το ενδεχόμενο να τους είχε...μπροστά της!! Μια...χαψιά θα τους έκανε, ως τυπική δουλεμένη γυναίκα όπως κι όλες βέβαια οι συνομήλικές της, των μικρών αγροτικών χωριών...)

Τί...σημείωμα θα τους άφηνε άραγε???
Μάλλον κάτι τέτοιο: 

"Τί ιδέα έχετε εσείς από...δουλειά ρε...Μ@@κες??????"

 Εεεεεεεε????????


 

5 σχόλια:

  1. Ωχ! Τα πήρες κι εσύ γιόκα μου???
    Καλημέρες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούπερ η γιαγιά!
    Καλό μήνα να χουμε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελίτσα είναι να μην τα παίρνεις άμα βλέπεις τους...γυρολόγους των καναλιών να κρίνουν χωρίς στοιχεία???
    Αλλά βλέπεις αυτά δεν θίγονται διότι παραφυλάει η ταμπέλα του..."λαϊκισμού" από αυτούς που σε...διδάσκουν τί θα πει λαϊκισμός κατά την προεκλογική περίοδο...
    Καλημέρα.

    D.Angel γιαγιάδες που τους χρειάζονται..!!
    Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aφού το φιλοθεάμον κοινό των κ...κάναλων, τις γλάστρες και τα παντός χρώματος τσόκαρα και σκαρπίνια, τα αναγόρευσε σε τιμητές πάσης κατάστασης και βαθυστόχαστους αναλυτές και γνώστες και διαφωτιστές της κοινής γνώμης, με τις απύθμενης μπουρδολογίας και αμορφωσιάς απόψεις τους, λογικό είναι οι εκπρόσωποι του θράσους να περιηγούνται τα Μέσα Μαζικής τύφλωσης, επειδή έτσι νομίζουν οτι αποκτούν οντότητα. Τους ψηφίσαμε όμως έεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όχι μόνο τους ψηφίζουμε αλλά τους...πληρώνουμε κιόλας Αντώνη!!! Και εξ` αιτίας όσων τους ψηφίζουν, υποφέρουν κι αυτοί που δεν τους ψηφίζουν...Είναι αυτό που λέμε: "Εσύ ψηφίζεις. Εγώ...τί φταίω???"!!
    Καλό μήνα Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή