Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Τάδε έφη..."Όποτε στον τόπο καλλιεργήθηκε κλίμα ενάντια στον βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας δεν άργησε και η αντιδημοκρατική εκτροπή"...
είπε ο πρωθυπουργός
 

Χαλάμε εμείς χατήρι? Ποτέεε...


Μόνο μια απορία-ερώτηση: 

Όποτε στον τόπο βρέθηκε δρόμος ορθάνοιχτος για κάθε είδους...εθνοσωτήρες,
Ποιός τον (πρωτο)άνοιξε?????????


ΚιΚιΡίΚουουουουουουου...............

6 σχόλια:

 1. Ελα μου ντε!
  Κικιρί κουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
  Χα χα χα χα χα χα
  Καλημέρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παράλογοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

  (ποιός , ποιος, ποιός μωρό μου ποιός??)

  Καλημέρα και στούς δυό σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. D.Angel
  Κικιρί κουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ,
  1000000 φορές.......!!
  Καλημέρα

  ελίτσα,
  κι όμως μερικοί κάνουν πως δεν...ξέρουν το "ποιός"...!
  Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. «Μέσ’ τη ζωή δρόμοι ανοίγονται σωρό
  κι όποιον γουστάρεις τον τραβάς
  κι όπου σε βγάλει......................»
  Αλλά σίγουρα δεν εννοείς αυτούς τους δρόμους Σατυρο-Νίκο μου, επί τη ευκαιρία τί κάνεις, πώς είσαι, πώς περνάς, «κοιμάσαι πιά τα βράδυα» ή το μωρό, που δεν είναι πλέον μωρό, προέκυψε εκ φύσεως γκρινιάρα (υπάρχουν και τέτοιες ανεξαρτήτως ηλικίας!!!), πρόλαβες να στείλεις τις καταθέσεις σου «έξω», πληρώνεις δεν πληρώνεις, (όχι μόνο στα διόδια), δοκίμασες κάποιο καλό τυρί τελευταία ή κάποιο στραφτοκοπάτο ποτήρι με γευστικό κοψίδι, έβρεξες το μαγιώ σου, ψιλομαύρισες, αποφάσισες πότε θα θερινο-αδειο-ξεκουραστείς και δεν σε ρωτάω πού, αφού σε οικονομοδυσκοίλιους καιρούς τα γονικά (εσύ είσαι και από νησί) χώματα είναι η άριστη επιλογή.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τώρα για τους άλλους «δρόμους» μή ξεχνάς οτι και οι αιρετοί μέσα από μάς είναι και με την θετική ή άλλη επιλογή μας, εμείς τους ανεβάζουμε. Όχι οι άλλοι Σ-Ν μου, εμείς, όλοι μαζί με το ναι ή το όχι, με την συμμετοχή ή την απουσία μας, με την καναπεδάτη αδιαφορία μας ή την εξωφρενική υποκρισία μας, αυτήν που μας ωθεί να φωνάζουμε «κλέφτεεεεεες», την ίδια στιγμή που έχουμε το χέρι μας στην τσέπη του διπλανού μας, αλλά αυτό είναι δικό μας διάφορο, οπότε μας βολεύει.
  Πολύ τρέξιμο ανά την Ελλάδα ξαφνικά με κρατά μακρυά από την ιστοπλοϊα, διό και οι κομητοειδείς εμφανίσεις. Όποτε έχω χρόνο θα σε επισκέπτομαι. Μπορώ φαντάζομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πού είσαι Αντώνη?? Κόντεψα να βγω στους δρόμους
  σαν τον...Ζαμπέτα που έψαχνε τον Θανάση ("η γρουσουζιά να σπάσει").
  Τα νέα μου τα ίδια. Τρέξιμο και ξανατρέξιμο. Τα ξενύχτια κανονικότατα, γιατί πότε το ένα πότε το άλλο, όλο κάτι ενοχλεί (παρόλο που κοντεύουμε εφτά μηνών), και τα υπόλοιπα στην αναμονή.Από ό,τι γράφεις όμως και εσύ στο τρέξιμο είσαι!
  Όσο για τα άλλα, τους αιρετούς όντως ο κόσμος τους ανεβάζει (και βέβαια οι άλλοι -ομολογώ με...παρρησία!- και όχι εγώ, και μάλιστα όταν προσπαθούσα να πω την άποψή μου μου έλεγαν "έλα μωρέ τί θα κάνει το α ή β μικρό κόμμα, τρίχες", κλπ)
  αλλά αυτό βέβαια είναι και μια πρώτης τάξεως δικαιολογία (που σίγουρα δεν την αφήνουν ανεκμετάλλευτη...)και για τους ίδιους τους αιρετούς..!
  Καλό τρέξιμο εύχομαι, και όποτε μπορείς εδώ είμαστε (όποτε προλαβαίνω κι εγώ δηλ.)!!
  Η τελευταία σου πρόταση παραλείπεται...
  Εννοείται ότι μπορείς.
  Καλησπέρα

  Υγ: προσπαθώ να βρω ρυθμό μπας και φτιάξω κανένα τυρί αλλά δεν βαριέσαι... Έχουμε ξεκουρδίσει τελείως..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή