Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τίς Φυγαδεύειν... Βούλεται...??



Βουλευτής του ελλ. κοινοβουλίου.
Δηλώνει:
" Να δοθεί το όνομα του βουλευτή με το εκατομμύριο"


Μετάφραση:
"Δεν είμαι εγώ αυτός".......




                                   








Είπαμε: Πρέπει όλοι να αρχίσουν να επιστρέφουν τις καταθέσεις τους από το εξωτερικό. Κι αν βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς και ένας βουλευτής τί πάει να πει δηλαδή?
Άνθρωπος είναι κι αυτός...







Πρέπει να δοθεί το όνομα του βουλευτή, για να πάψει να πλανιέται το στίγμα πάνω από την βουλή και τον πολιτικό κόσμο.


Άμα δοθεί το όνομα, τότε το στίγμα θα φύγει και θα πάει να...πλανηθεί πχ πάνω από καμιά πιάτσα ταξί, πάνω από κανέναν περιστερώνα, κάπου τέλοσπάντων... Άϊντε από κεί πέρα. Ας πάει όπου θέλει... Ουστ από δω... Κwλοστίγμα........
Αλλά τί λέμε? Αφού μόλις βγει το όνομα, θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα πάρει (μαζί του) και το στίγμα από την βουλή....




Στερόγραφο: Κοίτα που κάποιοι θυμήθηκαν ξαφνικά τί είναι νόμιμο, και τί ηθικό.....
Εδώ.......
Που έχουμε γεμίσει από ανήθικους νόμους υπέρ των ισχυρών...
Των κορακιών............. Και λοιπών αρπακτικών....
Ωρέ τί κάθεται και...σκαλίζει ο καθείς για να "διαχωρίσει την θέση του" .........
Χαχαχαχαχα

Στερόγραφο Βου: Και δεν πιστεύω να κολλάτε σε κάτι ειδήσεις ότι δηλ. κάποια μέλη των οικογενειών...κάποιων πολιτικών  έχουν... φυγαδεύσει ...κάποια ποσά από 100 ως 500 χιλ. ευρώ, σε κάποιες  τράπεζες του εξωτερικού...
Μην κολλάτε σε τέτοια. Εντάξει τώρα. Μην το χέζουμε τελείως το θέμα και ρίχνουμε το επίπεδο....
Προσωπικά...απαξιώ να μπω σε αυτή την αισχρή, λαϊκίστικη λογική.....Πφφφφ....


13 σχόλια:

  1. Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι το μυστήριο λύθηκε και το..."στίγμα" απομακρύνθηκε από την βουλή...
    Οπότε μπορώ να πάω ήσυχος για ύπνο.......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να αναφωνήσεις «...σαν τα χιόνιαααα...», κοινότυπο μεν πλήν κλιματολογικώς πλήρως εναρμονισμένο.
    Πολύ τρέξιμο Βορρά και Νότο, αλλά τα καταφέρνω άρα είμαι καλά, σκούφοι αντιεξουσιαστών και διπλά παντελόνια για τα παγωμένα εργοταξιακά 12ωρα, εσπερινός ερυθρός σπινθηροβόλος συνοδεία τεμάχων εκ των εις τα αμνοερίφια αναπτυσσομένων, αποσπασματικά ελάχιστη ιστοπλοϊα και ελαχιστότατος σχολιασμός, από Παρασκευή στο νησί του Πέλοπα, την Τρίτη Θράκη μεριά, πολλά χιλιόμετρα, αλλά φίλε αυτό το ρυθμό και τον ορυμαγδό στα εργοτάξια δεν τα αλλάζω με τίποτα και ας μην συσσωρεύονται από τα εις τα του εξωτερικού ευαγή ιδρύματα αποταμιευόμενα, τόσο μετρημένα χωράνε στην τσέπη μου και έχων σώας τας φρένας υπευθύνως δηλώ και γράμματα γνωρίζω οτι δεν είμαι σύζυγος βολευτή ούτε έχω συγγενή πολιτικό, άρα δεν είμαι ύποπτος οικονομικής της πατρίδας μου υπονόμευσης ή μέτρων αποσταθεροποίησης απεργαζόμενος, εξ άλλου οι αποσταθεροποιητικές κινήσεις απαιτούν σταθερές βάσεις έδρασης τύπου Ευαγγελοθόδωρου ή κληρονομικής παχυδερμίασης τύπου Θεοδώρας, τελικά οι Θοδωροθοδώρες πρέπει να αποτελούν ιδιαίτερη κάστα αν σκεφτείς και τις Βυζαντινές ομώνυμες, τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και αναφωνώ: "σαν τα χιόνια"!! χαχα
      Λέω κι εγώ πως θα είσαι κάπου αποκλεισμένος από τον χιονιά...
      Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή βέβαια, πως μπορεί να την
      είχες κοπανήσει για την αλλοδαπή μαζί με τα δις ευρω που φυγάδευσες, αλλά πάλι λέω: "Μπα... Αυτός είναι μεσογειακός...τύπος"..!!!
      Όλα καλά?
      Κι εγώ συμφωνώ πάντως πως "...οι αποσταθεροποιητικές κινήσεις απαιτούν σταθερές βάσεις έδρασης...".ΧΑχαχα
      Δεν έχω νέα σου και άρα ούτε τις θέσεις σου για το μνημόνιο.
      Είσαι άραγε μνημονιακός ή αντιμνημονιακός?? (ρητορικό)
      Έστω κι αν όλοι είμαστε δια της βίας...μνημονημένοι και μνημονευόμενοι.
      Πάντως σίγουρα δεν σε νομίζω για...αμνήμονα...!!
      Καλά τρεχάματα και καλές κατασκευές!

      Διαγραφή
  3. Γιατι δεν ψάχνουνε αυτους που μας φάγανε δις εδώ μέσα και γίνεται τόση φασαρία για έναν που έβγαλε το 1 έξω; Τι έγινε; τα χαλάσανε στη μοιρασιά και είπαν να τον δώσουν; Δεν πα να κόψουν το λαιμό τους ολοι!
    Καρφί δε μου καίγεται πια!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γιατι δεν ψάχνουνε αυτους που μας φάγανε δις εδώ μέσα..."
      Λες να χρειάζεται να τους...ψάξουν κιόλας???!! χα χα χα
      Πάντως εντελώς χωρίς παρεξήγηση (απλά αυτή είναι γνώμη μου κι ο φόβος μου)όλοι αυτοί μάλλον επενδύουν πάρα πολύ σε αυτούς που δεν τους καίγεται καρφί (στους οποίους βέβαια υπάρχουν φορές που από σκοτούρες, τρέξιμο, αηδία κλπ, βάζω και τον εαυτό μου...)
      Καλησπέρα

      Διαγραφή
  4. Επειδή αν αρχίσω τα (α)μνημονιο-περίεργα μπορεί να μπλέξει η γλώσσα σε εμπίπτοντα των διατάξεων «...περί προσβολής της δημοσίας αιδούς(!!!)...» λέω να μήν ασχοληθώ. Εξ άλλου ως περιορισμένης αντίληψης εκ γεννετής, έμεινα με τις εξής απορίες: (Βοηθείστε με να καταλάβω που έλεγε και ο εκπρόσωπος τύπου όταν ήταν σκέτος δημοσιογράφος, ενώ τώρα ως κυβερνητικό στέλεχος τα καταλαβαίνει όλα!!!)
    --Άμα δεν μας δίνανε δάνεια, δεν θα είχαν(μ)ε μισθούς και συντάξεις λέει.
    --Και τώρα που μας δώσανε πάλι μπορεί να μην έχουν(μ)ε λέω.
    --Να τους στείλουμε στον αγύριστο λένε.
    --Θα έχουν(μ)ε μισθούς, συντάξεις και άλλα τέτοια ? ρωτάω.
    --Απάντηση ούκ έλαβα, ματαίως αναμένω,
    τίποτα δεν κατάλαβα, απέξω παραμένω,
    εδώ που είμαι ήμουνα, τίποτα δεν προσμένω.
    Το μόνο που ξέρω S-Νικολάκη μου είναι οτι οι πολιτικοί άνδρες, οι εις χείρας τους τας τύχας του Έθνους κρατούντες, όχι απλώς είναι κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά τόσο λίγοι που ούτε ως δήμαρχοι μικράς κώμης θα μπορούσαν να σταθούν. Ποτέ βέβαια δεν ήταν εραστές της αλήθειας και ουδέποτε εγνώριζαν τί ακριβώς συμβαίνει γύρω τους ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Πόσο μάλλον τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. --Οι πρασινομπλέ, Ευρωπαϊστές γάρ, εναπόθεσαν, τρόπος του λέγειν τους, (πρόσεξε σε παρακαλώ την αντωνυμία –τους) την σωτηρία (τρομάρα τους) της πατρίδας, στους εταίρους (αυτό είναι το αρσενικό της εταίρας?) μας.
    --Οι εξ ευωνύμων original, επαγγέλονται τον παράδεισο(!!!???) των ανατολικών χωρών που κατέρρευσαν από την πείνα, αλλά γιατί άμα πεινάσω Δυτικός είμαι κατάπτυστος και βλάξ ενώ άμα πεινάσω Ανατολικός είμαι πανέξυπνος?
    --Οι εξ ευωνύμων αιρετικοί (κατά τους original), είναι Ευρωπαϊστές, δηλαδή φίλα προσκείμενοι στην των εταίρων (ξεκαθάρισέ μου σε παρακαλώ αν έχει σχέση με τις εταίρες) μας μεγάλη αγκαλιά, τους οποίους εταίρους μας κατηγορούν ταυτόχρονα ως άγριους εκμεταλλευτές ημών των δύσμοιρων.
    --Οι κλαυσί(χρυσο)γελοι, ασχολούνται ακόμη με την γενικότερη έλλειψη ήσυχων βιότοπων ένθα θα αποθέσει πρός επώαση τα ωά του το συμπαθές γένος των καλλιακούδων, βιότοπους τουτέστιν χωρίς ανεμογεννήτριες που κάνουν φασαρία και φωτοβολταϊκά πάρκα(και τρελαίνομαι που τους ακούω να πολεμάνε λέει για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας), φωτοβολταϊκά που οι κυψέλες τους έχουνε λέει πυρίτιο πολύ βλαβερό υλικό γι’ αυτό και ο καλός Θεός των Ελλήνων το έκανε άμμο σε όλες τις παραλίες σε τούτο τον τόπο ώστε να είναι μακριά από τους ανθρώπους και το φανέρωσε μόνο στους ευρύνοους ως άνω πολιτικούς και στά μωρά που γι΄αυτό δεν μπαίνουνε στη θάλασσα και ξελαρυγγιάζονται οι μαμάδες «...Γιωργάκηηηηηηηηηηηη έλα δώ βρε που κακοχρόνο νάχεις να μπείς λίγο στο νερό...» αλλά πού τα πανέξυπνα, που δεν μαρτυράνε και την αλήθεια μπάς και γλυτώσουνε δια παντός αυτά το μπάνιο και οι υπόλοιποι τα αυτιά μας, οι κλαυσίγελοι λοιπόν,..... ξέχασα αλήθεια τί ζητάνε?
    --Και από κοντά όλα τα παρατήματα και οι εξαιρέσεις και οι πολιτικοπολιτικάντηδες και οι οικονομολόγοι με νά κάτι πτυχία και άλλοι γιαλαντζί και δός του αναλύσεις επί αναλύσεων και επίσειση κιδύνων επί κινδύνων και όλα μαζί ένα χάλι που δεν ξέρω αν υπάρχει όμοιο αλλού.
    Και εγώ κάπου στο περιβάλλον, μνήμων αλλά και επίδοξος επιλήσμων (θυμήσου το αυτό), άπαις πλέον (εκατέρωθεν του Ατλαντικού αμφότερα) άμα τε και χάσκων και απορών τί θέλουν να πούν όλοι αυτοί γμτ φελέκι μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προφανές Αντώνη πως οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, σε όποια κι όσο δύσκολη κατάσταση κι αν βρεθεί ο τόπος κι ο λαός, το πρώτο και το κύριο μέλημά τους είναι να έχουν πολιτικά οφέλη για το κόμμα τους, και για τον χώρο στον οποίο ανήκει το κόμμα τους. Και είναι προφανές πως καθένας από αυτούς έχει και από μια άποψη-πρόταση, που ως προτεραιότητα έχει να αντιπολιτεύεται, και να εναρμονίζεται με τις "πάγιες θέσεις" του κόμματος, αλλά και με το συμφέρον αυτού...Η απόδειξη λοιπόν της ορθότητας της κάθε άποψης-πρότασης, όπως καταλαβαίνεις, έρχεται πάντα σε 2η, 3η, κλπ μοίρα...
      Το ερώτημα είναι για μένα: Αυτοί που διαχειρίζονταν τα οικονομικά της χώρας πριν την κρίση, δεν έβλεπαν σε τί κατάσταση βρίσκονταν η οικονομία της χώρας και τα δημοσιονομικά? Ποιος ήξερε? Μήπως ήταν υποχρεωμένος ο κάθε πολίτης με τις σκοτούρες του να ξέρει τα ελλείμματα και τα λοιπά οικ.δεδομένα (πριν καν να ξεσπάσει σχετικό θέμα)?
      Φαντάζομαι πως ακόμη και αυτοί που ωφελήθηκαν από την ρεμούλα (και με τους οποίους μαζί κάποιος "τα` φαγε"!!) παρ` όλες τις ευθύνες τους, σίγουρα δεν θα είχαν γνώση των οικονομικών μεγεθών.
      Ρωτώ κι εγώ λοιπόν: Μια ΤΕΤΟΙΟΥ μεγέθους οικ. και δημοσιονομική κρίση δεν μπορούσε να προβλεφθεί από τους διαχειριστές της ελλ.οικονομίας?? Δεν είχαν τα στοιχεία για να οδηγηθούν σε αυτό το συμπέρασμα? Τί ήταν πια τόοσο πλασματικό ώστε να τους παρασύρει από το (απ` όσο δείχνει σε εμάς εκ των υστέρων το μέγεθός του) οφθαλμοφανές???
      Ή πίστευαν πως θα δανείζονταν για πάντα μέχρι να πάει το χρέος στα 360...τρις..?
      Και αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, μάς...μπήκανε και τα διάφορα διλήμματα, για "ναι" ή "όχι" στα μνημόνια κλπ.
      Όποια άποψη κι αν έχει ο καθένας και με όποια επιχειρήματα την στηρίζει ένα πράγμα θέλω να ξέρω εγώ:
      Αυτόν τον ρημαδοαδύνατο δεν σκεφτήκανε να τον καλύψουν κατά το ελάχιστο ώστε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία όλα τα επόμενα χρόνια που απλώς θα φυτοζωεί ως μακροχρόνια χαμηλόμισθος (και με τί κίνητρο άραγε???).
      Να κόβουν παροχές τα ασφαλιστικά ταμεία σε άτομα με ειδικές ανάγκες, να μην καταβάλουν έξοδα μετακίνησης ασθενών από επαρχία κλπ, και ταυτόχρονα να κάνουν μειώσεις επιδομάτων κλπ με...αναδρομική ισχύ....????
      Και να ζητάνε χαράτσι μέσω ΔΕΗ με την απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης???
      Ε δεν μπορεί για όλα αυτά να μην είναι ΜΙΑ, έστω, αντιπρόταση υλοποιήσιμη...
      Δεν πρόκειται στην ουσία για το ναι ή όχι στο μνημόνιο, αλλά η ουσία βρίσκεται στις ευθύνες που υπάρχουν πριν από αυτό, και που οδήγησαν σε αυτό και τα περί αυτού διλήμματα...
      Και η πιο μεγάλη ουσία (για μένα) βρίσκεται στο αν υπάρχει εναλλακτική για το όλο οικ.σύστημα στο οποίο ζούμε, γιατί δεν με αφήνουν αυτά που διαπιστώνω και βλέπω γύρω μου, να δεχθώ πως είναι το δικαιότερο...
      Καιρό είχε να με πιάσει λογοδιάρροια....
      Μνημονείτε...

      Διαγραφή
    2. Και που` σαι Αντώνη: Μέσα είσαι για τις εταίρες....!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα φίλε.
    Συμφωνώ απόλυτα στο ότι δεν μπορεί, πρέπει να υπάρχει και άλλη λύση. Ποιά είναι όμως? Την ξέρουν? Δεν την ξέρουν? Κι άν την ξέρουν γιατί δεν την εφαρμόζουν? Συγγνώμη αλλά δεν ενστερνίζομαι την άποψη που τους θέλει όλους συνειδητά ενόχους εσχάτης προδοσίας και μέλη μιάς παγκόσμιας συνομωσίας εναντίον ημών των γεννητόρων του πολιτισμού και των αδυνάτων γενικότερα. Ανίκανους να διαχειρισθούν την κρίση και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ναί, αλλά να θυμόμαστε ότι:
    --Και οι εντός Βουλής και οι εκτός και οι παλαιότεροι και οι μελλοντικοί, προέρχονται από εμάς. Άρα έχουν τον μέσο όρο του χαρακτήρα μας, τον μέσο όρο των ικανοτήτων μας, της διορατικότητας, του ήθους μας.
    --Φωτεινές εξαιρέσεις σαφώς και υπήρξαν και θα υπάρξουν, αλλά απελπιστικά λίγες και λαμβανομένης υπ’ όψιν της στρεβλά διαμορφωμένης και βαθειά παρηκμασμένης μέχρις εκφυλισμού νοοτροπίας μας, δεν θα μπορέσουν να πετύχουν και πολλά πράγματα και αυτά αν προλάβουν και αν οι εντελώς απαίδευτοι με τα μαρκούτσια στο χέρι που κατευθύνουν πλέον την σκέψη ημών, του κυρίαρχου λαού(!?), τους και μας, το επιτρέψουν. Δεν το πιστεύω όμως επειδή η πλειονότητα θα είναι απασχολημένη να παρακολουθεί αποχαυνωμένη τα πρωϊνάδικα, τα μεσημεράδικα και τα απογευματινά εξ ανατολών του Αιγαίου σείριαλ.
    --Εμείς επίσης, ο κυρίαρχος λαός(!?), τους εκλέγουμε και θα εκλέξουμε και πάλι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (υποψήφιος επιλήσμων δεν δήλωσα?). Συμμέτοχοι επομένως, θύτες και θύματα ταυτόχρονα, στο μικρόκοσμό μας κλεισμένοι και στο μικροσυμφέρον μας προσηλωμένοι, συνυπεύθυνοι και όμως οργίλοι κατά πάντων (κατά την άποψή μου ή για κρύψουμε τις ευθύνες μας ή γιατί πήραμε μικρό κομάτι πίτας), μόνιμα επιρρίπτοντες τις ευθύνες σε άλλους. Για το χάλι μας πάντα φταίνε άλλοι!!!

    Συμπάθαμε φίλε, είχα πολύ καιρό να γκρινιάξω και βρήκα ευκαιρία.

    Υ.Γ. Για τις εταίρες λοιπόν μου δίνεις δίκιο. Αλλά S-Nικολάκη μου, η Φρύνη, η Λαϊδα, η Ασπασία και πάμπολες άλλες εκτός από πανέμορφες ήταν πνευματώδεις και υψηλής μόρφωσης. Φαντάζεσαι την Αγγέλω με αραχνοϋφαντο χιτώνα στα Αθηναϊκά συμπόσια? (Πάρε κάτι γρήγορα για την αναγούλα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Συγγνώμη αλλά δεν ενστερνίζομαι την άποψη που τους θέλει όλους συνειδητά ενόχους εσχάτης προδοσίας..."
      Ούτε κι εγώ, όμως τους θεωρώ ως κατά το μεγαλύτερο ποσοστό υπεύθυνους, κι αν είναι υπεύθυνα τα περισσότερα μέρη που αποτελούν έναν οργανισμό, τότε είναι υπεύθυνος και ο ίδιος ο οργανισμός.

      "...και μέλη μιάς παγκόσμιας συνομωσίας εναντίον ημών των γεννητόρων του πολιτισμού και των αδυνάτων γενικότερα"
      Αφού από τους κύριους σκοπούς του κόσμου μας είναι το κέρδος, η εξουσία, η δύναμη, ο έλεγχος κλπ, είναι τελείως φυσικό γενικώς να υπάρχουν συνομωσίες σε σχέση με αυτούς τους σκοπούς(για να μην πω "νομοτελειακό"). Νομίζω. Διότι αν δεν το νόμιζα θα αυτοχαρακτηριζόμουν "ανειροπαρμένος"
      Συγκεκριμένα βέβαια δεν πιστεύω πως υπάρχει η συνομωσία που περιγράφεις, υπάρχει απλά ο σκοπός της εξασφάλισης του κέρδους, και η εφαρμογή ενός σχεδίου (που υποτίθεται ότι θα σώσει την χώρα), από ανθρώπους που κανένας τους ΔΕΝ βρίσκεται στην θέση του αδύνατου μα αποφασίζουν γι αυτούς... Και ξέρεις πόσο εύκολο μού είναι, όταν είμαι χορτάτος να "κατεβάσω" ιδέες για το πώς μπορεί ο ΑΛΛΟΣ να διαχειριστεί την πείνα του?? Ουου... πανεύκολο!!
      Ή τουλάχιστον σίγουρα πρόκειται για ανίκανους.
      Από κει και πέρα σαφώς κι υπάρχει θέμα νοοτροπίας, και κουλτούρας, και παιδείας, και και και... Μπορεί βέβαια κάποιος να παραπέμψει αυτά τα θέματα στο περί "αυγού και κότας"...
      Αλλά η κοινωνία, όσο κι αν την εξετάζουν κάποιες επιστήμες ως ενιαίο οργανισμό, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποτελείται από ξεχωριστά μέρη που δεν συνδέονται κατ` ανάγκην σε όλες τις συμπεριφορές τους (σε αντίθεση με τους πολιτικούς σχηματισμούς, των οποίων τα μέρη έχουν υπαγορευμένες, εννιαίες κι εντός πλαισίων συμπεριφορές), αλλά κάθε μέρος έχει την δική του πορεία και δικές του επιλογές. Αρα για να αποδοθούν ευθύνες για ένα πολύ πολύ συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να γίνει ακριβής αξιολόγηση του κάθε μέρους της ξεχωριστά, και καταμέτρηση (πράγμα πολύ δύσκολο)για το αν έχει ή όχι η πλειοψηφία ευθύνες, αλλά ακόμα κι αν βρεθεί τέτοιο αποτέλεσμα, η μειοψηφία σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει την ίδια υπόσταση και άρα δεν πρέπει να έχει ούτε την ίδια αντιμετώπιση που θα είχε μια πολιτική μειοψηφία. Δηλαδή, απλά να υποκύψει στην πλειοψηφία...
      Όσο για τις εκλογές, τί να πεις όταν: α. Ποτέ δεν ερωτάται ο κόσμος (έστω η μειοψηφία) για σημαντικά θέματα παρά...φροντίζεται τα σημαντικά θέματα να "διευθετούνται" ή πριν ή μετά τις εκλογές...
      β. Με ποιο σκεπτικό είναι δεδομένο ότι η ψήφος της στιγμής αποτελεί..."εξουσιοδότηση" για χειρισμούς τετραετίας (όταν μάλιστα συνήθως αυτά που κάνουν μες στην τετραετία δεν έχουν σχέση με αυτά για τα οποία εκλέχθηκαν)??
      γ. Τί να ψηφίσει κάποιος όταν του λέμε πως "αυτή η πολιτική είναι ρεαλιστική", και "η άλλη είναι εκτός πραγματικότητας"?? Ψηφίζει κι αυτός αυτό που είναι..."ρεαλιστικό" δηλαδή αυτό που είναι πλειοψηφία για τόσα και τόσα χρόνια ως "ρεαλιστικό"... Καθόλου περίεργο χα χα χα.

      Οι εταίρες χρησιμοποιήθηκαν από μένα εννοείται για την αντιστοιχία με την συμπεριφορά κάποιων σημερινών από αυτές ("στην ψυχή" που λένε!!) και για το ανάλογο...λογοπαίγνιο, και σε καμιά περίπτωση με σκοπό να τις παραλληλίσω με αυτές της αρχαιότητας...!!!!

      Καλησπέρα Αντώνη και μη μασάς! Γκρίνιαζε ελεύθερα όποτε βρίσκεις ευκαιρία...

      Υγ: Και μη με βάζεις να σκέφτομαι την Αγγέλω με...αραχνοϋφαντο χαχαχα Έλεος..

      Διαγραφή
  7. 650 δις παλιόχαρτα βγήκαν όξω! Προϊόντα εργασίας (χαχα) ή νομίμου ληστείας των σύγχρονων κολλίγων; Το ηθικόν τι λέγει περί αυτού;
    Και "μες στο θάμπος το θαμπό" - που 'λεγε κι ο καραφλός ποιητής Αυγερινός (βλ. Βέγγος) - ψάχνωμεν τον εξής τον έναν τον μοναδικόν ανήθικον εις τον "αγγελικά πλασμένο" καπιταλιστικό κόσμο μας. Ω! τι άλλοθι! Το άλλο με τον "κώνωπα και την κάμηλον" το ξεύρεις;
    Kαλημέραααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 650 δις... Τί νούμερο!!
    Εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιες...κακοήθειες.....
    Κανένας πλούσιος Έλληνας δεν έχει βγάλει τα λετά του όξω...
    Η ελίτ μας πληρώνει του φόρους της, και με το παραπάνω...
    Γι αυτό ως λογική κατάληξη τί μένει???
    Να ξεσκίσουμε τον μεσαίο τον μικρό και τον συνταξιούχο να βάλει κι αυτός το μερίδιό του....
    Και να βρούμε αυτόν τον...έναν και μοναδικό ανήθικο, την ...εξαίρεση που έβγαλε το...ένα και μοναδικό εκατομμύριο όξω...
    Ωρε πού πάμε??!!
    Καλησπέρα Ιχνηλάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή