Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Τζάμπα κλάνετε...μαλλί...Αγαπούλες...


Μην φοβάστε αγαπούλες μου πως μπορεί να είναι "κουτί της Πανδώρας οι εκλογές στην Ελλάδα"

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112857890Σας διαβεβαιώνω εγώ πως δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας, λόγος να ανησυχείτε......
Ένα απλό κουτάκι...πολύχρωμο, χνουδωτό, κουρδιστό, και γλυκό-γλυκό με μια αγγελική μπαλαρίνα και μια παραμυθένια, νανουριστική κι ονειρεμένη γκλιν γκλον μουσικούλα θα είναι...

Γιατί, απλούστατα, εμείς είμαστε απείρως πιο...κλανιάρηδες από σας (τί αγενής θέ μου)...


Υγ: Μακάρι να βγω ψεύτης και ας έρθει όλη η βλογόσφαιρα στις 7/5 να με φτύσει πατόκορφα.... 

"Ψιχαλίζει" θα λέω από την χαρά μου.........

10 σχόλια:

 1. Μπά! δεν πιστεύω ότι φοβούνται..
  Απλά επιδιώκουν να κάνουμε αυτό που τάχα φοβούνται..
  Ξέρεις όπως τα παιδιά που κάνουν το αντίθετο απ ότι τους πούμε..
  Καλό βόλι βρε.....ουυυυυχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

  :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λογικά ελίτσα δεν πρέπει να φοβούνται. Σωστό. Άλλωστε έχει φορτώσει αρκετά η καμπούρα μας, ώστε πια μπορούμε να ξεχωρίσουμε τί θέλει ένα όρνιο και τί ένα περιστέρι. Απλά ακόμα δεν είναι τελείως έτοιμοι για να μας ξαποστείλουν. Θέλουν πρώτα να έχουν εξασφαλίσει τον πισινό τους (νομίζω).
   Επίσης καλό βόλι.....χαχα

   Διαγραφή
 2. Κυριακή κοντή γιορτή... (Ότι κλάσαμε, κλάσαμε. Χειρότερα κι από γριές!)
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοντή γιορτή misoagnosti... Για να δω και γω ρε παιδί μου
   πόσο...αγανακτισμένοι είμαστε...
   Ή μόνο...κλασμένοι..??!

   Διαγραφή
 3. Ως γνωστόν, οι εκλογές πάντα επέφεραν... τις μεγαλύτερες ανατροπές στις κοινωνίες.
  Αχαχαχαχαχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γνωστότατον Ιχνηλάτη... Έτσι κι αυτές που έρχονται, θα επιφέρουν τεράστιες αλλαγές...
   Ξέρεις τί τεράστιο πράγμα είναι απο συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ανατραπεί πλήρως το σκηνικό και να έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ....????
   Χαχαχαχα

   Διαγραφή
 4. Φύσει, πλήν εξαιρέσεων, ειρηνόφιλοι, μήποτε εκδικητικοί άμα τε και δόκιμοι φιλόσοφοι (του πάλαι ποτέ φιλοσοφικού κλέους υπόλειμμα ενδεικτικόν αλλ’ ουχί θλιβερόν), ως στάσιν, των απατεώνων έναντι, εχρώμεθα της φράσεως «...απ’ το Θεό να τόβρει...).
  Της θέσεως ταύτης αδυναμίας εκλαμβανομένης υπό του, της Πολιτείας την Διοίκησιν ασκούντος, εσμού τρωκτικών, αρπάγων, ληστών, τελωνών και Φαρισαίων πάσης προελεύσεως, αποχρώσεως, διαστάσεως και πνευματικής καταστάσεως, ουδεμία ρυτίδωσης επί της λιμναζούσης επιφανείας συνέβαινεν (αείμνηστε Λογοθετίδη), ουδέ βότσαλον πίπτον επιθυμούμενην ταραχήν εδημιούργει.
  Την τοιαύτην φιλοσοφικήν θεώρησιν μόνιμον ραστώνην καταστήσαντες, του καναπέως και τηλεχειριστηρίου άριστοι χρήστες εξειδικευθέντες και πάσης νομίμως ή ανόμως προσφερομένης δρυός ξυλευτές, των ατομικών θυλακίων και μόνον την πλήρωσιν μεριμνούντες, τεχνήματα της πυρός την 7ην Μαϊου αναμένεις?
  Ώ αιθεροβάμονα Σάτυρε, των μωρών παρθένων συνοδός δοκείς μοι!!!!!

  Υ.Γ. Χωρίς υστερόγραφο, αλλά με, ανεπιτυχή ίσως, υστερόβουλη θλιβερή διακωμώδηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αντώνη!! Τί πιο βολικό για τον κάθε απατεώνα, οι ευχές των εξαπατηθέντων για θεϊκή τιμωρία του..?!
  Ως γνωστόν, τα ταραγμένα νερά δεν ευνοούν συνθήκες ανάπτυξης (εντάξει "αναπτύξεως" αλλά μην ξεχνάς πως ανήκω και στην γενιά των...γλωσσικώς διχασμένων!) της μούχλας, η οποία, στα λιμνάζοντα νερά, όχι μόνο ευδοκιμεί αλλά επιπλέει κιόλας.... Ως εκ τούτου έχει "απαγορευθεί" δια ροπάλου η ρίψις βοτσάλων ως διαταράσσουσα την λιμνάζουσα τάξιν...
  Βέβαια υπάρχουν και τα βότσαλα που δεν θέλουν να πέσουν με ορμή στην πράσινη επιφάνεια (αείμνηστε Λογοθετίδη...) αλλά έρπονται προς στον βυθό της λίμνης, όπου κάθονται και περιμένουν υπομονετικά ("των ατομικών θυλακίων και μόνον την πλήρωσιν" μεριμνούντα) μήπως και...μεταλλαχθούν σε μύκητες και κάνοντας την δική τους μούχλα επιπλεύσουν και αυτά στον αφρό...
  Οπότε δεν περιμένω και πολλά πράγματα την 7η Μαΐου...!!
  Αλλά θα επέλεγα ευχαρίστως τον ρόλο του αιθεροβάμωνος, από αυτόν του έρποντος βοτσάλου...!!
  Καλησπέρα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που θα πεί, άν συνυπολογίσουμε τα έρποντα βότσαλα και την επιπλέουσα μούχλα, όχι μόνο δεν μένει καθαρός τόπος στην επιφάνεια γιά κολύμπι, αλλά ούτε πάτος για να πατήσουμε. Κατά συνέπεια, εξ ανάγκης αιωρούμενοι βαίνομεν εις τους αιθέρας. Όθεν ή χώρα αλλάζουμε ή συνήθειες, εξαναγκάζοντες τις μούχλες σε πενικιλλινοθεραπεία και τους βυθούς σε λιθοεξυγίανση.
  Καλό Σ/Κ και καλή απογοήτευση!!! Από Δευτέρα πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έπεσες...διάνα Αντώνη....!
   Καλό Σ/Κ!!
   Και από Δευτέρα στον ανταγωνιστικώς...αναπτυσσόμενο οικονομικό ελληνικό παράδεισο.....!
   Για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των πειραματόζωων που θα τον φέρουν εις πέρας, καθώς και των επιπτώσεων που θα έχει πάνω τους, προς εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τα επόμενα (στους απογόνους πχ) πειράματα..

   Διαγραφή