Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Αβυσσος οι κεφαλές αυτών...

                                           We Love you ChildrenΟταν βλέπω τέτοιες...φάτσες στα παιδικά κινούμενα σχέδια, 
και διάφορες άλλες,  πχ με 12 μάτια, μισό χέρι, 3 σαγόνια κλπ 
(επναλαμβάνω: ΠΑΙΔΙΚΑ κινούμενα σχέδια...), 
 μου γεννιούνται διάφορες απορίες. Π.χ:

1. Τί...σκατά μπορεί να περιέχει το κεφάλι κάποιου που δημιουργεί κάτι τέτοιο, προορίζοντάς το για παιδιά,  έχοντας και τα μέσα για να το προβάλλει?

2. Πόση υποκρισία κυριαρχεί στο βασίλειο των..."καναλάρχηδων" (για λόγους ευγενείας βάζω "η" αντί για 2 "ι" και τόνο στην λήγουσα!), όπου οργανώνονται και λέγονται διάφορα δακρύβρεχτα κατά καιρούς, για  το "υγιές περιβάλλον για  το παιδί" και τις "παιδικές ψυχούλες" ενώ από την άλλη, τις γεμίζουν τρόμο, προβάλλοντας τέτοιες σκοτεινές ιστορίες με αλλόκοτα πλάσματα (που καμμία σχέση δεν έχουν με τις παλιές απεικονίσεις των παραμυθένιων δράκων...) στην προσπάθεια να γεμίσουν τα κενά ανάμεσα στις διαφημίσεις παιδικών παιχνιδιών??2 σχόλια:

 1. Σιχαμένα δεν είναι;;;
  Κι εγώ αυτήν την απορία έχω!
  Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. D.Angel, για να προλάβω και κανέναν που θα μιλήσει για τέχνη, σκέψου αυτό: Πιθανόν, κάποιο άτομο σε μια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση, να θέλει να δώσει στα συναισθήματά του τις ανάλογες εικόνες. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το καταλάβω.
  Ισως αργότερα να θελήσει να τις μεταφέρει και στο κοινό, με τρόπο που να θέλει να μοιραστεί ή να περάσει στους θεατές αυτό που βίωσε-ένοιωσε-σκέφτηκε, ώστε να οδηγηθεί στις σκέψεις που απεικόνισε. Και βέβαια στο αναλόγως έμπειρο κοινό.
  Εδώ όμως δεν μιλάμε γι αυτό, αλλά απλά για...παιδκές ιστορίες... Φτιαγμένες από πριν για παιδιά...
  Πολλά από τα οποία, φοβούνται εξ` αιτίας αυτών, να πάνε από το ένα δωμάτιο στο άλλο...
  Οπότε αυτή η απορία είναι η πιο λογική: "Τι σκ..?"

  Καλησπέρα
  Καλό Σ/Κ επίσης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή