Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Εεε όχι και να αρρωσταίνουμε όποτε μας...καπνίσει!!


Αγαπητέ μου υπουργέ κ. Λοβέρδο, βλέπεις με τα μάτια σου, πως οι ελλείψεις στα νοσοκομεία, και η ανεπάρκεια  του συστήματός μας υγείας (αν και από τα κορυφαία στον κόσμο!) δεν κάνει διακρίσεις
ανάμεσα σε στομάχια...υπουργών και σε αυτά των κοινών θνητών!!

Γι αυτό στο εξής να προσέχεις ΠΟΥ, ΠΩΣ, και ΠΟΤΕ  αρρωσταίνεις!!

Εμείς βέβαια, μετά από μεγάλη εμπειρία που έχει μετατραπεί σε...σοφία ξέρουμε πια:
α. Δεν πρέπει να αρρωσταίνεις βαριά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει όχι μόνο εντατική μονάδα (λεπτομέρεια!), αλλά επίσης  και όπου δεν λειτουργεί ο αξονικός, ο υπερηχογράφος κλπ!

β. Δεν πρέπει να αρρωσταίνεις πέραν του ωραρίου των γιατρών του νοσοκομείου, του ΙΚΑ κλπ, διότι μόνο προβλήματα δημιουργείς στο...σύστημα!

γ. Δεν επιτρέπεται να αρρωστήσεις αν είσαι στο ΙΚΑ και προηγουμένως δεν έχεις πάρει χαρτάκι για τον αντίστοιχο γιατρό που πρόκειται να σε εξετάσει!

δ. Δεν επιτρέπεται να αρρωστήσεις ξαφνικά! Μόνο προγραματισμένα για να σε δει ο γνωστός γιατρός της δικής σου ασφάλειας γιατί αν πας πουθενά αλλού θα έχεις πρόβλημα πχ για να πάρεις φάρμακα, άσε που μπορεί να...ζηλέψει και ο γιατρός σου!! Αμ πως? Ανθρωποι είναι κι αυτοί! Εχουν τον εγωισμό τους! Το κύρος τους! Ποιος είσαι εσύ δηλ. που θα βάλεις την υγεία σου ή την υγεία του παιδιού σου πάνω από αυτά!!
Ααα όλο κι όλα!
Και έχουν και τόσα να παλέψουν οι άνθρωποι. Και μεταξύ αυτών και τις συγκρούσεις τους. Γιατί συγκρούεται μέσα τους ο επιστήμων με τον...έμπορο και το...ψώνιο...
Δύσκολες μάχες όταν συγκρούονται τέτοια μέσα σου!! Ποιος θα επικρατήσει τελικά??

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα αυτοί που επικρατεί μέσα τους ο επιστήμονας...
και βγάζουμε καμμιά άκρη...
Γιατί από τους άλλους, και από το κράτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου