Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Να! (με το συμπάθειο) ένα..."Νομοσχέδιο"..!

                                 "Αλλάζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Θα προβλέπεται δήμευση περιουσιακών στοιχείων υπουργών, τα οποία δεν έχουν δηλωθεί..."



                           ... 

Τι ακούνε τα μεγάλα (που όσο ζω σε αυτή την χώρα θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με αυτά που ακούω) και...γαϊδουρινά αυτιά μου!!!

"Αλλάζει ο νόμος", λέει, περί..."ευθύνης υπουργών" (!!!!!!!!)...λέει!

Που θα προβλέπει (ΛΕΕΙ) ακόμα και...δήμευση περιουσιακών στοιχείων που δεν
έχουν δηλωθεί (χαχαχα! ΤΙ ΛΕΕΙ!!!!)

Kαι τώρα εγώ τι να...πω!!!
Λες και σε αυτήν την χώρα λείπουν οι...νόμοι!!!!

Αμα απλώσεις τα νομοσχέδιά μας, κάνουν δρόμο μέχρι τον...Α'  Κενταύρου!!! Μπορεί να λύσουν και το πρόβλημα της ταχύτητας που απαιτείται για...διαστρικά ταξίδια...

Αφού αλλάζουν με την ταχύτητα του φωτός!!!!

2 σχόλια:

  1. Για την ιστορία: Το τμήμα της παλιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, που περνάει ανάμεσα Θάλασσα και λίμνη Κουμουνδούρου, κατασκευάστηκε επί δικτατορίας (μπρρρρ) Παγκάλου (1924), αλλά αν ερευνήσεις θα βρείς ότι μετά από 90 χρόνια κυκλοφορίας ουδεμία καθίζηση εμφανίστηκε. Ερμηνεία:Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία, ως ποινική ρήτρα στην εργολαβική σύμβαση, ορίσθηκε το κεφάλι των εργολάβων!!!!! (Δικτατορία ήταν αυτή). Μήπως.....περί ευθύνης......λέω μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έτσι είναι Αντώνη, και υπάρχουν πολλά άλλα έργα παλιά που ξέρω και εγώ και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα εδώ και δεκαετίες, αν και όταν κατασκευάσθηκαν υπήρχαν ελάχιστα τεχνολογικά και άλλα μέσα, που θα βοηθούσαν προς αυτή την ποιότητα σε σχέση με σήμερα...

    Και άρα, μήπως καταλήγουμε σε αυτό που λέγαμε τις προάλλες?
    Πως εμείς με την αδιαφορία, και τον μη έλεγχο και διεκδίκηση από τους αρμόδιους (και αυτοί με την σειρά τους από την έγνοια για την πάρτη τους) "συμβάλουμε" (τρόπος του λέγειν-?-) στην δημιουργία προϋποθέσεων για την...έλευση του κάθε "σωτήρα"??

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή