Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Αν εκλείψουν οι...Σκούπες!!

Εν τω μεταξύ, όπως πληροφορούμαι  η "έκλειψις" "σαρώνει" στους σινεμάδες να ουμ.
Είναι ένα σαγμένο έργο που την ψάχνει την δουλειά το λεπόν, και εμβαθύνει στην τέχνη, μακριά από...μηχανισμούς προβολής, μάρκετινγκ, και γι αυτό άλλωστε...σαρώνει!
Εισιτήρια και...ευρώπουλα με σκούπα και φαράσι!..

Ταυτόχρονα η Γαύδος κινδυνεύει να...ξεμείνει από ακτοπλοϊκή σύνδεση με άλλα νησιά!
Γιατί?
Γιατί "σαρώνει" η... μ_λ_κία!

Ναι, ναι! Ολα αυτά στην ίδια...χώρα!
Στην χώρα των...σαρωτικών "αλλαγών" (μέσω σαρωτικών...υποσχέσεων!),  των σαρωτικών αντιθέσεων, στον τόπο του...σαρώθρου...

5 σχόλια:

  1. Αυτό με τη Γαύδο τι το θελες;;;
    Δεν ξέρεις ότι είμαι κρητικιά κ με πονάει;;;
    Εεεεε;;;; Καλό μήνα να χουμε...
    Δεν το βλέπω αλλά λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. D.Angel τί φταίει η Κρήτη κι η Γαύδος, και η κάθε Γαύδος και οι άνθρωποί της, αν ξεμείνουν από δρομολόγια?! Δεν φτάνει που θα ξεμείνουν θα τους πούμε πως φταίνε κιόλας?!!
    Εδώ μιλάμε για τους καρεκλοκένταυρους και τις νομοθεσίες τους που μπορούν να καταδικάσουν έναν τόπο...
    Ισως όχι την Κρήτη βέβαια, γιατί φαντάζομαι σαν μεγάλο νησί θα έχει τις άμυνές του (εύχομαι), αλλά πολλά μικρά νησάκια εξαρτώνται εξ` ολοκλήρου από τις απόφάσεις κάποιων καρεκλοκένταυρων (αυτών που υποτίθεται πως έπρεπε να διασφαλίζουν την επικοινωνία τέτοιων τόπων) και από ένα σωρό νομοθεσίες που καθορίζουν τις τύχες του. Η είναι η Γαύδος λοιπόν, ή οι Φούρνοι, ή τα Ίμια (μπαρδόν! "Καρντάκ" ήθελα να πω!!), ή το Αγαθονήσι, πάντα οι ίδιοι φταίνε.
    Και ξέρουμε καλά ποιοί και "τί είναι και πώς είναι" (που λέει κι ο Μπάγεβιτς!!

    Καλό μήνα!
    Ευχαριστώ για το πέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τα blogoεορτολόγια, σήμερα γιορτάζεις αφού μεταξύ άλλων είναι και του Σατύρου. Εν τω μεταξύ η Βέρμαχτ σαρώνει και η Αγγέλω χοροπηδάει με το ίδιο κόκκινο σακκάκι.
    Θα είναι το γούρι της φαίνεται όπως το κοντομάνικο του Αλέφαντου. Μεταξύ μας πάντως με τον Αλέ κάθομαι να πιώ ένα ποτήρι, αλλά με την Αγγέλω αδερφέ, ούτε με καινούργιο σακκάκι και με ολοπρόσωπη παραλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι είναι δυστυχώς αλλά
    θέλω να πιστεύω ότι οι σύντεκνοι
    δεν θα το αφήσουν έτσι!
    Να σαι καλά
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντώνη πως και μου ξέφυγε η..."γιορτή" μου?!!
    Πρέπει να το γιορτάσω! Χαχα!
    Η Βέρμαχτ σαρώνει και δεν μου άρεσε καθόλου η τεσσάρα που έφαγε η Αργεντίνα... Από την άλλη, είναι κι αυτό ένα δείγμα του τί μπορεί να πετύχεις με ομαδική δουλειά. Μου αρέσει το ομαδικό ποδόσφαιρο αλλά όχι και η παντελλής έλλειψη ατομικού ταλέντου. Ο συνδυασμός και των δύο, είναι κάτι το τέλειο για μένα. Οπως πχ η Βαλένθια (επί Κούπερ) η Μονακό, Η Λυών (για κάποιο διάστημα), η Αρσεναλ (αν και δεν δείχνει σθένος στα κρίσιμα παιχνίδια) κλπ.
    Οι Γερμανοί, συνήθως, έχουν μόνο μια πειθαρχία αγωνιστική, με έμφαση στην απόκρουση των επιθετικών ενεργειών του αντιπάλου, χωρίς θέαμα, και κατά έναν...εκνευριστικότατο τρόπο, και από το πουθενά, να σκοράρουν. Εχουν δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία, για να σού γίνουν, ποδοσφαιρικά, αντιπαθέστατοι (εκτός κι αν είσαι οπαδός τους, οπότε θες νίκη πάση θυσία)!
    Δυστυχώς δεν είδα το παιχνίδι με την Αργεντινή για να έχω άποψη, αλλά από το παρελθόν αυτά μού έχει δείξει η Γερμανία. Οπως έχει πει και κάποιος, που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή: "Το ποδόσφαιρο το ανακάλυψαν οι Αγγλοι, για να το παίζουν οι Βραζιλιάνοι, και να το κερδίζουν οι Γερμανοί"...
    Οσο για την Αγγέλω, ύποπτος ο ρόλος της:
    1. Βάζει πρώτα μια χώρα "παλιοσειρά" στο ΔΝΤ (Αργεντινή) να κόψει την πρόκριση από εμάς τους "νέους"!
    2. Μετά βάζει τα..."πάντσερ" και ισοπεδώνουν και την παλιοσειρά του ΔΝΤ.
    Κάτι έχει αυτή με το ΔΝΤ, να μου το θυμηθείς..!
    Οπωσδήποτε με τον Αλέ, ένα ποτηράκι και "τα πάντα όλα"...
    Την Αγγέλω μάλλον κι ο Γιωργάκης την απέφευγε, γι αυτό "αναπόδιασε", και δια του focus (και αυτό δια της Αφροδίτης) μας ύψωσε τον...δάκτυλον λέγοντάς μας "foc(us) off"!!
    Καλησπέρα!!

    D.Angel μακάρι να μην συμβεί αυτό με την Γαύδο (που πιστεύω πως δεν θα συμβεί τελικά) αλλά δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι σε αυτόν τον τόπο να παλεύουμε για τα αυτονόητα! Διότι, βλέπεις, όταν βγει κανένας νέος ευρωνόμος που βολεύει το κράτος, ή δεν το απειλεί με απώλεια κάποιων κεκτημένων αμέσως εφαρμόζεται...
    Αμα όμως πρόκειται για νόμο, ή απόφαση ευρωδικαστηρίου που ζημιώνει το κράτος υπέρ των πολιτών τότε το...γκουβέρνο θυμάται ότι έχει και...τσαμπουκά (του στυλ:" Θα μας κάνει και κουμάντο η Ε.Ε.?")!!! Πχ εκείνα τα...ρημαδιασμένα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα?!!
    Πότε οι τιμές τους εδώ, θα συμβαδίσουν με τις τιμές που έχουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες???
    Εε? Πότε?? Χαχα...

    Καλησπέρα!!

    Υ.γ.: Ισως και να είμαι ο μοναδικός μπλόγκερ, του οποίου τα σχόλια είναι πολύ πιο μεγάλα από τις...αναρτήσεις του!!! Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή