Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Aλλο ένα...Εμπόδιο?!!


 Η Ισπανία πέταξε έξω την Γερμανία από το μουντιάλ (άξια, και την...προτιμούσα κιόλας!!).

Λέτε να γίνει το επόμενο...εμπόδιο στην προσπάθεια των Ολλανδών για τίτλο??!

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου S-N, τι θα πεί «..λέτε να είναι το επόμενο εμπόδιο..» ? Είναι το επόμενο εμπόδιο. Τώρα αν είσαι Τουλιπο-οπαδός, η επιλογή είναι δική σου όπως ελπίζω και εύχομαι και η λύπη να είναι δική σου την Κυριακή στον τελικό!!!!!!!
    Μη θυμώνεις, οπαδός είμαι και εγώ. Τι φταίω αν προτιμώ τον Ινιέστα τον Βίγια και τον Πουγιόλ από τους Βαν Τουλίπεν και Βαν Ανεμομύλοστ?
    Αλλά και μόνο το κόκκινο σακάκι που δεν πανηγύρισε χθές με αφήνει ικανοποιημένο, έστω και αν δεν απόλαυσα τα ξινισμένα της μούτρα!!!
    Προφανώς δεν λυπάμαι καθόλου που ανήκω στις γενιές, τότε που το ποδόσφαιρο παιζόταν από ανθρώπους με προσωπικότητα, τεχνική κατάρτιση και δημιουργική φαντασία και όχι από μονοκόματους «τρεχαλατζήδες» που έχουν σαν αποστολή όχι να παίξουν μπάλα , αλλά πρωτίστως να μην αφήσουν τον αντίπαλο να παίξει, συχνά και με αθέμιτα μέσα και από εκεί και μετά καλοδεχούμενο ό,τι προκύψει έστω και με στραβοκλωτσιά.
    Σε συμπονώ (!!!!!) πάντως που λόγω ηλικίας δεν ευτύχησες να δείς το Μουντιάλ του 1970 στο Μεξικό.
    Τώρα αν τόση ώρα σε «κογιονάρω» έχοντας καταλάβει στραβά τις προτιμήσεις σου, κάνε τα στραβά μάτια βρέ αδερφέ και πές δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα!! Αντώνη, ήμουνα...εγκρατής στην ανάρτηση και δεν "έβγαλα" παραπάνω...κακία, ούτε άφησα να φανεί ότι το να είναι εμπόδιο η Ισπανία στους...περτικαλί, εκφράζει μια βαθύτατη...ευχή μου!!!
    Μάλιστα, αν περνούσε από το χέρι μου, θα τοποθετούσα στο τέρμα των Ισπανών όχι μόνο μια καμηλοπάρδαλη, αλλά και διάφορα άλλα ζώα που θα γέμιζαν τα κενά κάτω από τα πόδια της, και δίπλα της, ώστε να το βλέπουν σαν...κουμπότρυπα οι..."Van χάστεν"!!!
    Ακούς εκεί εγώ: "Τουλιπο-οπαδός"!!! Μη κακό μου!!

    Αντε και με την νίκη!

    Υ.γ: Πως το πήρε άραγε η Αγγέλω το στραπάτσο των "πάντσερ"??!!
    Υ.γ.2: Αλήθεια, θύμισέ μου, τί τίτλους έχει πάρει η εθνική Ολλανδίας?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή