Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πάτερ Ημών..!

Τόν άρτον ημών τον επιούσιον, δόσ` ημίν σήμερον



Και μη εισενέγκης με, τον (σατυρο)αμαρτωλόν, εις πειρασμόν
πρός σχολιασμόν...


                                      
Πλούσιοι ἐπτώχευσαν καί ἐπείνασαν
                                  οἱ δέ ἐκζητοῦντες τόν Κύριον
                                  οὐκ ἐλαττωθήσονται παντός ἀγαθοῦ





Αμήν...

3 σχόλια:

  1. Λοιπόν Σατυρο-αθεϊζοντα.
    -Δεν έχει νόημα η Αγγλοδιαμάχη αφού δήλωσα εξ αρχής ότι δεν γνωρίζω την γλώσσα και ό,τι σχολίασα το έκανα με επιβεβαίωση ειδικών (υποτίθεται). Τέλος και μπράβο αν έχεις δίκηο ή χέ@@@κα αν έχεις άδικο.
    - Δεν αισχύνεται η μικρότης σου να σαρκάζει τον θαυματοποιό Κύριο της Θείας σου που όσοι τον ζητούσανε τους έδινε, οπότε δεν μειωθήκανε τα μπικικίνια τους? Εν τω μεταξύ αυτό που λιβανίζεις είναι τελείως φασιστικό και φιλοτομαριστικό. Αφού όσοι ζητάνε παίρνουνε και αφού εκ του μηδενός δεν παράγεται ύλη, θα πεί ότι αυτά που έδωσε σε σένα και δεν ελαττώθης παντός αγαθού, τα έκλεψε από εμένα και αν δεν φτάνανε άρπαξε και της γειτόνισας.
    - Από αύριο το απόγευμα διακόπτω εργασίαν ή βαρβαριστί διακοπεύω!!! Όθεν επικοινωνία αποσπασματική και αόριστος μέχρι 15 Αυγούστου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ως ανεξέλεγκτος μπορείς να παραπλανείς αγαθούς τη προθέσει αναγνώστες, διότι έστω και αραιά θα σε παρακολουθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Αρκετές μ@@@@ες είπα, αλλά συγχώρα με φίλε, είναι από αντίδραση επειδή χθές το βράδυ «έφυγε» ο Χρήστος, ένας επί 28 χρόνια συνεργάτης και φίλος. Στα 57 του μετά από ένα χρόνο πάλης. Και δεν προλαβαίνω να πάω στο χωριό του στην Μακεδονία στο τελευταίο του ταξίδι, γιατί δεν με παίρνει η ώρα, επειδή είναι ανάγκη λόγω της άδειας να είμαι εδώ στην υπηρεσία μου. Και σκάω επειδή ο εν λόγω Κύριος της Θείας σου δίνει όπου γουστάρει, πάντα έτσι έδινε και ειδικά σε όποιον μπορεί και από μόνος του να κλέβει και να σκοτώνει, αλλά σε κανένα Χρήστο, Χριστίνα ή Χρηστάκη δεν έδωσε ποτέ όσο και αν παρακαλέσανε. Και τρελλαίνομαι κάθε που ακούω «…η δικαιοσύνη σου, δικαιοσύνη ……εις τον αιώνα των αιώνων αμήν» από τα μαυροφορεμένα ανεκδιήγητα ανθρωπάρια. Εδώ ακριβώς φίλε ταιριάζει το « Τι είπες Αλέκοοοοοοοο?».Μόνο που αντί για γέλιο, βγάζει οργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μάθεις να με λες, "αγύριστο κεφάλι" "ισχυρογνώμονα","απαίδευτο περί την Αγγλικήν", κλπ!!!! Χεχεχε!!
    Πέρα από την πλάκα, είναι δυο λέξεις που μπερδεύουν αρκετό κόσμο που δεν χρησιμοποιεί γραπτώς τα Αγγλικά, ή (και) έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τα διδάχθηκε, και δεν τα χρησιμοποιεί ούτε προφορικά.

    Οσο για τα περί Θείου και θείου ("έχεις τον θεό...μπάρμπα" που λένε!!!!) είναι τόσο μεγάλο το θέμα, και τόσο μεγάλο το αλισβερίσι, που είναι ανεξάντλητο..!
    Στα περί των μισθολογικών, κάποιοι δεν έχουν την δυνατότητα ούτε τον χρόνο, ούτε την...άνεση, για να προσφύγουν να διεκδικήσουν, κι ας παίρνουν ψίχουλα... Ακριβώς επειδή παίρνουν ψίχουλα, και...πού καιρός..!!

    Λυπάμαι για τον φίλο και συνεργάτη σου, που ήταν και νέος. Και αυτές οι οργισμένες απορίες είναι που βγαίνουν στον καθένα που αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις στο περιβάλλον του.

    Να έχεις καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, και καλό γέμισμα στις μπαταρίες..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή