Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Εεε ρε... Αργία που τους...χρειάζεται!

Πιέζουν, λέει, οι βρυξέλλες για περικοπές 14ου μισθού και επιδομάτων, Και στον ιδιωτικό τομέα.
Πιέζουν από δω, πιέζουν από κει, πιέζουν για το ένα, πιέζουν για το άλλο, και τελικά αυτοί που πιέζονται είναι οι μόνοι που δεν... φταίνε!!
Αυτοί που φταίνε δεν...πιέζονται καθόλου!!!

Αλλά, ανάθεμα κι αν ξέρανε αυτοί που πιέζονται την δύναμή τους!! Παγκοσμίως!

Για φαντάσου, λέει, όλα τα δισεκατομμύρια αυτών που δεν φταίνε ανά την υφήλιο, αυτοί που παράγουν τον...πλούτο που καρπώνονται οι...λίγοι, για ΜΙΑ ΜΕΡΑ να ΜΗΝ σηκωθούν από το κρεβάτι τους!!!
Να ΜΗΝ πάνε στην δουλειά, να ΜΗΝ ψωνίσουν τίποτα, να ΜΗΝ βάλουν βενζίνη, να μην ανάψουν τα φώτα, να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ!!!

Να σου πω εγώ, που πάνε κι οι "ρυθμοί ανάπτυξης" και οι...δείκτες, και οι...ελεύθερες αγορές, και τα έσοδα των...λίγων!!!

Και για σκέψου τι θα γίνει, αν το κάνουν αυτό για μια βδομάδα (έτσι κι αλλιώς χαμένοι για χαμένοι, τι άλλο να χάσουν με μια εβδομάδα??)!!!
ΗΔΟΝΗ!!

2 σχόλια:

  1. Τα λέω και εγώ συνέχεια αλλά ακούω ένα σορό δικαιολογίες...δεν γίνετε λένε...δεν μπορεί...δεν μας φοβούνται ??!! Κάποιος έχει υπνωτίσει τους λαούς! Δεν εξηγείται αλλιώς.
    Που πήγε ο τσαμπουκάς? Η αξιοπρέπεια...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πήγε ο τσαμπουκάς και η αξιοπρέπεια??
    Εε μάλλον άρχισαν να μας... βαριούνται, έτσι που καταντήσαμε και την..."κάνανε" κι οι δυο!!!

    Σου λέει: " Ετούτοι εδώ δεν ξυπνάνε με...τίποτα" (μια που μίλησες για υνωτισμό!!!).

    Και όμως θα γινόταν δυνατό, αν η αλληλεγγύη υπήρχε όχι μόνο ως...εξαναγκαστικό "μέτρο", είτε κάποιων θρησκειών, ή στα πλαίσια κάποιων πολιτικών-κομματικών σχηματισμών...
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή