Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Των Αγορών τα...Αγοραία!


Βρε δεν πα να βγήκανε αποφάσεις και να καταλήξανε σε συμφωνίες εκεί στο γιούρο γιούνιον...

Δε πα να πήρε η κυβέρνηση αυστηρά (χιλιο) μέτρα...

Οι αγορές δεν χαμπαριάζουν από τέτοια...

Διότι το ζεστό χρήμα τους, σκοπό δεν έχουν να το δώσουν οι αγορές παρά μόνον ως...αγοραίο και τίποτα μα τίποτα λιγότερο από τέτοιο...

"Αμάν" κάνουν για θύματα σαν και του λόγου μας...

Και εμείς βέβαια τα καταφέραμε...περίφημα!
Για να έχουμε σήμερα την...ανάγκη τους!!

Δεν το ξέραμε? Πως με τους "νόμους" της αγοράς φταίει μόνο το θύμα?

Και ποτέ, μα ποτέ, ο φονιάς???

2 σχόλια:

  1. Αφού λοιπόν ανακάλυψες το blog ftiaxno κ.λ.π., διάβαζε τα πάντα όταν έχεις χρόνο, έστω και πληροφοριακά.
    Όμως μια και δηλώνεις φανατικός τυροφάγος, πιο πολύ σου πάει το Σάτυρος (που με σατι(υ)ρική γραμματική είναι Σά-τυρος) παρά το greeklish SatIRuS.
    Τώρα τελείως πειρακτικά για να είμαι στο πνεύμα σου και βέβαια με τις καλύτερες προθέσεις, δώσε μου μια απάντηση:
    Αν σου προσφέρουν σαν επιδόρπιο ή φαγητό ένα κομάτι Ελληνική φέτα και ένα κομάτι ανθότυρο υπό την προϋπόθεση να διαλέξεις χωρίς να δοκιμάσεις, τι θα προτιμήσεις ; Τα συμπεράσματα που βγαίνουν, θα σου τα πω, ή μάλλον θα στα γράψω μετά την απάντησή σου.
    Χρόνια καλά και πολλά.
    ΑΝΤΩΝΗΣ εκ του ftiaxno κ,λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Αντώνη ευχαριστώ για την επίσκεψη, και χρόνια πολλά! Βεβαίως και θα διαβάζω το "ftiaxno"!! Από αυτά που περιέχει, όλα με ενδιαφέρουν, και με πολλά απο αυτά ασχολούμαι ερασιτεχνικά, οπότε σίγουρα πολλές πληροφορίες θα μου χρειαστούν και στην πράξη, και όχι απλώς πληροφοριακά!!

    Όντως πιο πολύ μου πάει το "ΣάΤΥΡΟΣ"!! "ΣαΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ" θα έλεγα ορθογραφία!! Αλήθεια, έψαξα την ορθογραφία της λέξης πριν την χρησιμοποιήσω, αλλά στα ελληνικά είτε "σάτυρος" γράψεις ή "σάτιρος" γίνονται άλλου είδους...συνειρμοί!!! Ειδικά με "υ" και ειδικότερα στους σύγχρονους καιρούς μας... Οπότε "καλύφθηκα" με το greeklish (δυστυχώς) "SatIRuS"...

    Πάμε τώρα στην επιλογή τυριού!! Αλλά θα σου πω ότι μου βάζεις...δύσκολα!!! Γιατί μου είναι αδύνατο σχεδόν να διαλέξω μεταξύ...τυριών!! Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, τρώω σχεδόν όλα τα τυριά που θα βρεθούν στο...διάβα μου από γευστικής απόψεως!! Από άποψη υφής τώρα, μπορεί να μην καταφέρω να φάω ένα πολύ πολύ στεγνό τυρί (καθώς γενικά δεν αντέχω ότιδήποτε στεγνό χωρίς κάποια υγρασία), ή να μην φάω ένα πολύ πολύ σκληρό τυρί.
    Πάντως αν, ανθότυρο, εννοούμε αποκλειστικά και μόνο το τυρί που φτιάχνεται από το τυρόγαλο, διαλέγω φέτα! Δεν το...συζητώ!
    Αλλά πάλι αν είναι καμιά κατσικίσια...μυζήθρα τσοπανίσια τι γίνεται? Αστα να πάνε!!
    Μπερδεύτηκα!!! Τέλος πάντων, βάλε φέτα και...βλέπουμε!!

    Να σαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή