Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αραμπάδες και μαρούλια, βάλε γράμματα χασάπη...

Εχετε δει φαντάζομαι, πόσο ξεκάθαρα (αααχαχα) μιλάνε οι πολιτικοί άμα τους κάνεις μια ερώτηση...
Τι ? Οχι ??
Ααα για δοκιμάστε να ρωτήσετε κάποιον με μια δύσκολη ερώτηση (δηλ. οχι: "πως ήταν τα...παιδικά σας χρόνια?"!) και θα το καταλάβετε αμέσως!! Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας... άστα να παν..! Μπορεί να τον ρωτήσεις το πιο απλό πράγμα και, άμα δεν τον βολεύει, εκείνος να σε φθάσει  μέχρι τον... Τρωικό πόλεμο!!! Και να σε πάει τελικά εκεί που θέλει..!

πχ: "Γιατί κ. τάδε δεν έχει ο Ελληνας λεφτά σήμερα?"
Απ: " Κοιτάξτε να δείτε.Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Δώστε μου λίγο χρόνο να το θέσω στη σωστή του βάση το θέμα. Η ανάπτυξη και οι οικονομικοί ρυθμοί δεν ήρθαν, γιατί εν τω μεταξύ, τα μέτρα που προτείναμε δεν εισακούσθηκαν, και αυτά που εφαρμόσαμε δεν τύχαν της στήριξης που θα έπρεπε,και η παγκόσμια κρίση, και οι ασφυκτικές πιέσεις από τις διεθνείς αγορές, και το τραπεζικό σύστημα που περνάει κρίση κι αυτό, και όπως ξέρετε η φοροδιαφυγή, είναι μεγάλα θέματα που έχουμε στην ατζέντα μας και θέλουμε να εφαρμόσουμε, και προτρέπουμε τον λαό να δώσει με τη ψήφο του σαφή και καθαρή εντολή στο κόμμα μας και τον αρχηγό μας για να πετύχουμε το όραμά μας για το μέλλον της χώρας"...!!!

Είπατε τίποτα??

4 σχόλια:

  1. Με κούφανες!Τι να πω η γυναίκα;
    Χα χα χα χα
    Καλό Σ/Κ
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. D.Angel αυτοί μας κουφαίνουν όποτε ανοίγουν το... στόμα τους!!
    Χαχα!
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη
    Καλό Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που τα βλέπεις με χιούμορ.Για κλάματα είναι... ή καλύτερα, για κλοτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για... χοντρές κλωτσιές μάλιστα!! Τα αποτυπώνω με χιούμορ, αλλά δεν τα βλέπω καθόλου έτσι! Είναι και το χιούμορ μορφή... άμυνας!
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή